05 / 05 / 2024

Gölpark İstanbul Villaları'nda 950 bin TL'ye!

Gölpark İstanbul Villaları'nda 950 bin TL'ye!

Gölpark İstanbul Gülümseyen Bahçeler, İstinye Park ve Kanyon'a 25 dakika, Göktürk - Kemerburgaz'a 10 dakika, Maslak'a 30 dakika ve Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede bulunuyor


Bolluca'da 62 villadan oluşan bir proje olan Gölpark'ta 3. mahalle “Gülümseyen Bahçeler” evleri sahiplerini bekliyor. 400 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilen Gölpark Gülümseyen Bahçeler, 3 farklı tip (J,L,M) müstakil bahçeli ev ve sempatik mimarisiyle ön plana çıkan 4'lü sıra evlerden oluşuyor.

Gölpark İstanbul'da keyifli yürüyüş alanlarını kapsayan çok özel bir sosyal tesis, yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, dinlenme alanları, basketbol sahası, çocuk kulübü, toplantı salonu, güneşlenme terasları, spor merkezi, cafe – restaurant, tenis kortları yer alıyor.

Gölpark İstanbul Gülümseyen Bahçeler, İstinye Park ve Kanyon'a 25 dakika, Göktürk - Kemerburgaz'a 10 dakika, Maslak'a 30 dakika ve Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede bulunuyor.

Kaliteli, ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam standardı sunan bahçeli evlerin fiyatları büyüklüklerine göre 800 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor. Gölpark İstanbul projesi içinde özel bir tarzda dizayn edilen 4'lü villalardan oluşan 181 metrekare ile 187 metrekarelik sıra evler ise birbirinden kopamayan dostlar, komşuluk duygusunu sevenler için hazırlandı.

Gölpark İstanbul, yapı sektöründe yenilikçi çalışmaları ve seçkin konut projeleriyle tanınan Neo Yapı'nın imzasını taşıyor. Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam gibi başarılı projeleri hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de Göktürk'un yanı başında, Bolluca'nın el değimemiş doğasına yakışan Gölpark İstanbul evleri ile birçok ailenin hayalini gerçekleştiriyor.

www.golparkistanbul.com

0212 685 08 07


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler