04 / 05 / 2024

Neo Gölpark'ta 800 bin TL'ye!

 Neo Gölpark'ta 800 bin TL'ye!

“Doyasıya yaşamak istiyorum. Bundan daha doğal NEOlabilir ki?” sloganıyla ses getiren Neo Gölpark İstanbul Evleri mutlu ailelerin yeni yaşam adresi...


Her tarza uygun projelendirilen ev tipleri ile farklı yaşam alanları sunan NeoGölpark İstanbul Evleri 6 mahalle olarak planlandı. Şu an 4. mahalle Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri’nin temelleri atılan bu yaşam projesi, kişi başına düşen 450m2’lik yeşil alanları ve 2.000 dönümlük ormanıyla doğa içinde sağlıklı ve keyifli yaşamak isteyen ailelerin yeni yaşam adresi olarak büyük ilgi görüyor. NeoGölpark İstanbul Evleri doğanın saf güzelliğini yaşatırken, bulunduğu nokta ile de şehrin merkezine trafiğe takılmadan ve kısa zamanda ulaşma konforu sunuyor. “Yeni Şehir İstanbul”un gelişmesiyle her geçen gün yatırım değeri daha da artan NeoGölpark İstanbul Evleri, ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor.


“Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam gibi başarılı projeleri hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de Bolluca’nın el değmemiş doğasına yakışan NeoGölpark İstanbul evleri ile birçok ailenin hayalini gerçekleştiriyor.”


Yaşamın çoktan başladığı Limon Dalı ve Sakızlık Mahallesi Evleri’nin ardından 3. mahalle Vişnelik Mahallesi Evleri’nin de satışı tamamlandı. 3. mahalle Vişnelik Mahallesi Evleri öyle çok ilgi gördü ki, 4. mahalle Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri, NeoGölpark İstanbul Evleri’nde mutlu bir yuva sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda, her detay titizlikle düşünülerek planlandı. 


“Henüz ev sahibi olamayanlar üzülmesin; 4 mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı bu yaşam projesinde Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile siz de NeoGölpark İstanbul’lu olabilir, hayalinizdeki mutlu yuvaya kavuşabilirsiniz!”


Yeni mahallenin en çok talep gören evi ise projede kendini ilk defa gösteren, 2 katlı ve 5 + 1 tasarlanan N tipi evler… 


Daha mutlu olacağınız bir ev hayal ediyor, huzurlu bir yuva kurmak istiyor, doğru bir yatırım arıyor ve “Doyasıya yaşamak istiyorum; bundan daha doğal NEOlabilir ki” diye düşünüyorsanız NeoGölpark İstanbul Evleri’ni görmenizde fayda var.


212 685 08 07

www.neogolparkistanbul.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler