29 / 03 / 2024

Gölmahal Villaları maksimum 1 milyon 495 bin dolar!

 Gölmahal Villaları maksimum 1 milyon 495 bin dolar!

Yalçınlar Şirket grubu tarafından Büyüçekmece göl kenarında konumlandırılan Gölmahal Villaları’nda fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor 1 milyon 495 bin dolara kadar yükseliyor


Toplam 92 bin 470 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Gölmahal projesinde net 570, brüt 750 metrekare alana sahip 3 ayrı tipte 38 lüks villa inşa edildi. Projede villaların minimum fiyatı 1 milyon 295 bin dolardan başlangıç gösterirken en fazla 1 milyon 495 dolara kadar konut bulmak mümkün.  

Gölmahal Villaları’nın tamamı akıllı otomasyon sistemine sahip. Projede evdeki her türlü cihaz istenildiği şekilde, bilgisayardan veya telefondan kumanda edilebiliyor. Projede yer alan konutlarda tek tuşla tüm sistemleri farklı ortamlarda çalıştırabilecek menü uygulamaları da yapılabiliyor. Gölmahal evlerinde siteye kurulan 50 kilowatlık rüzgar tribünü ile elektrik üretimi sağlanıyor ve sıcak su kurulan güneş enerjisi panelleri ile elde ediliyor. Doğalgaz kullanılmayan Gölmahal evlerinde ısınma sistemi ısı pompaları ile çalışıyor ve bu sayede çevreye karbon salımı yapılmayarak çevre kirliliğinin önüne geçilmiş oluyor. Akıllı ev sistemi ile tasarlanan villalarda ses ve ısı yalıtımının yanı sıra çatı ve temel izolasyonuna dikkat ediliyor.  Projede villalar klima, ocak, ankastre bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga ve davlumbazlarıyla birlikte teslim ediliyor. 

Mart 2013’de teslim edilecek olan Gölmahal Villaları’nda yüzde 20 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Yüzde 30 peşinat ödendiğinde ise 36 aya kadar sıfır faizle vade uygulanıyor. 

Ulaşım konusunda konut sahiplerine kolaylık sunan Gölmahal Evleri TEM’e 1, E-5’e ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. Projede 10 bin metrekarelik alanda üç tenis kortu, ikisi açık biri kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fitness salonu, oyun parkı, restoran ve kafe gibi sosyal olanaklar yer alıyor.

http://www.golmahal.com/

0212 886 19 00

Gülay Odabaşı