28 / 03 / 2024

Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor!

 Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Group tarafından İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden olan Büyükçekmece Gölü kıyısında yapımına devam edilen GölMahal Villaları, güneş enerji panelleri ile %50’ye yakın tasarruf sağlıyor...


Türkiye’de pek çok ilke imza atan GölMahal Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Büyükçekmece Gölü etrafında yapımı devam eden Gölmahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor, sıcak su bedelsiz elde ediliyor.  


Güneş enerjisinin önemine değinen Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Her geçen gün artan enerji ihtiyacına karşılık enerji kaynakları da tükenmeye devam ediyor. GölMahal Villaları’na ilk başladığımızda amacımız sürdürülebilir geleceğe hizmet edecek bir proje yapmaktı. Bu konuda çok araştırma yaptık. Türkiye gibi 4 mevsim güneş gören bir ülkede neden bundan faydalanmıyoruz dedik ve projemizde enerjimizi güneşten sağlamaya karar verdik. Böylece hem enerji tasarrufu sağlayabilecek, hem villa sahiplerinin maliyetlerini düşürebilecek, hem de sürdürülebilir bir gelecek inşa etmiş olacaktık. Projemizde kurmuş olduğumuz güneş enerji panelleri ile %20 - %50 arası enerji tasarrufu sağlayabiliyoruz. Güneş enerjisinden elde ettiğimiz elektriğin artan kısmı sosyal alanlarda kullanılabiliyor. Herhangi bir ek maliyet olmaksızın her zaman sıcak su temin edilebiliyor. Bizim için enerji kaynaklarımız çok önemli. Bu yüzden projemizin çevre dostu olmasını istiyorduk, bunu sağlayabildiğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu. 


GölMahal Villaları’nda güneş enerjisinin yanı sıra atık su arıtma tesisi ile özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları, biyolojik arıtmaya tabi tutuluyor. Arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor.  


Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. GölMahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.


İlk etabında yaşamın 2013 Temmuz’da başlayacağı GölMahal Villaları’nın fiyatları şerefiyesine göre 1.295.000 $’dan başlıyor.


GölMahal Villaları Hakkında:

GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan villalar, sahiplerine yaşamı kolaylaştırıcı birçok detay ve konfor sunuyor.


Sahip olduğu özelliklerle ayrıcalıklı ve heyecan dolu bir yaşamın kapısını açan GölMahal Villaları’nda 10.000 metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları,  açık - kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.


Ayrıca, 4.000 metrekarelik alanda içinde çocuk parkı bulunan rekreasyon alanı, site ortasında gölet, jeneratör, su deposu, paratonerler, artezyen kaynağı ve yangın hidrantları da bulunuyor.


Telefon: 0212 886 19 00

Telefon: 0212 886 28 63

Web Adresi: www.golmahal.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri