29 / 03 / 2024

Gölmahal projesinde metrekaresi 2 bin 150 dolara!

Gölmahal projesinde metrekaresi 2 bin 150 dolara!

Yalçınlar Grup un Gölmahal projesinde satılık villaların metrekare satış fiyatı 2 bin 150 dolar!


 

 

Yalçınlar Grup’un Gölmahal projesinde satılık villaların metrekare satış fiyatı 2 bin 150 dolar civarında. Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen Gölmahal projesinin kurulduğu alan 92 bin 470 metrekare büyüklükte. 38 villadan oluşan projede villaların büyüklüğü ise 720 metrekare. Gölmahal projesinden ev almak isteyenler 48 aya kadar yüzde sıfır faiz imkanından faydalanabiliyor. Öte yandan peşinat için takas imkanı ve120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

 

 

Gölmahal projesinde içe eğimli özel tasarım çatıların sayesinde, yağmur suları iç bahçeden dev sarnıca toplanıyor. Toplanan sular biyolojik ve kimyasal olarak arıtıldıktan sonra yeniden kullanıma veriliyor. Su giderlerinde yılda yüzde 40 ila yüzde 60 tasarruf sağlanıyor. Rüzgar türbini ve güneş kollektörleri sayesinde, kendi elektriğini kendi üreten Gölmahal de, elektrik giderlerinde yılda yüzde 15 ila yüzde 30 tasarruf elde ediliyor. Doğalgazın yangın, patlama, zehirlenme tehlikelerinin yanı sıra çevreye verdiği zararları önlemek amacı ile doğalgaz yerine, hava kaynaklı ısı pompaları ile elektriğin kullanıldığı projede, zeminden ısıtma ve serinletme hem de üflemeli merkezi klima sistemi yer alıyor. Bu sayede ilave olarak yüzde 20 ile yüzde 50 arasında enerji tasarrufu sağlanıyor. Bununla birlikte villalarda bulunan çatıdan bodrum kata kadar inen iç bahçenin aydınlığı, tüm villanın içine yayılarak, elektrik tasarrufuna olanak tanıyor. Cephede, çatıda, temelde, doğrama ve camlarda kullanılan izalasyon ile de ilave yüzde 20 civarında enerji tasarrufu sağlanan "Gölmahal"de, tüm villa ve ortak alanların elektrik sistemleri de tasarruf ve ihtiyaç hesapları yapılarak tasarlanmış.

Türkiye’nin en önemli tasarımcılarından Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle yaratılan Gölmahal’de, evinizin iç dekorasyonunu tasarlarken kullanacağınız renk ve malzeme seçimlerinde tamamen özgürsünüz. Standart, Klasik, Retro, Modern ya da Mix&Match seçeneklerinden birinde karar kılarak, evinizin her köşesini hayallerinizdeki gibi şekillendirebilirsiniz.

0212 886 28 63

www.golmahal.com

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri