19 / 04 / 2024

Göl Mahal Evleri Büyükçekmece'de 1 milyon 295 bin dolara villa!

Göl Mahal Evleri Büyükçekmece'de 1 milyon 295 bin dolara villa!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece'de konumlandırılan Gölmahal Villaları projesinde 1 milyon 295 bin dolardan başlayan fiyatlar sizleri bekliyor... Projenin örnek dairesi hazır...


Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen ve 'Natamam değil, tastamam!' sloganıyla satışlarının sürdüğü Gölmahal Evleri projesi, 92 bin 470 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Örnek villasının hazır durumda olduğu proje Büyükçekmece'de yer alıyor.

Yalçınlar Gölmahal Villaları'nda 50kwalık rüzgar tribünü mevcut durumda ve bunun neticesinde de rüzgar tribünü ile elektrik, güneş kollektörleri ile sıcak su üretip, merkezi arıtma sistemi ile artık suları arıtılıyor. 

Projenin sosyal alanları;


-Türk hamamı

-3 adet tenis kortu

-Sauna

-Fitness salonu

-2 açık 1 kapalı yüzme havuzu

-Buhar banyosu

Dara Kırmızıtoprak ile Gökhan Avcıoğlu'nun tasarlamış olduğu Büyükçekmece Gölmahal Villaları'nda ortak kullanım alanı 10 bin metrekare olarak belirtildi. Göl Mahal projesinde yer alan konutların akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılmış durumda.

Gölmahal Konakalrı projesinde minimum fiyat 1 milyon 295 bin dolar iken maksimum fiyat ise 1 milyon 495 bin dolar olarak belirlendi.

0212 886 28 63   

www.golmahal.com

Yağmur Başak KARA