20 / 04 / 2024

Milyonlarca kişiye 0 faizli kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Milyonlarca kişiye 0 faizli kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Borcu olan milyonlarca kişi 0 faizli kredi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0 faizli kredi nasıl alınır? 0 faizli veren bankalar hangileri? İşte merak edilen tüm detaylar...



Borcu olan ya da iş kurmak isteyen milyonlarca kişi son zamanlarda sık sık gündeme gelen 0 faizli kredi ile ilgili gelişmeleri araştırıyor. Peki 0 faizli kredi nasıl alınır? 0 faizli veren bankalar hangileri?


Konuyla ilgili olarak açıklanan detaylara göre, HalkBank, ev hanımlarına sıfır faizli kredi desteği veriyor. Aktarılan bilgilere göre, kadın girişimci kredisi ile beraber kendi işini kurmak isteyen kadınlara 100 bin liraya kadar kredi desteği veriliyor. 


Milyonlarca kişiye 0 faizli kredi müjdesi! Resmen açıklandı!


HalkBank Genel Müdürü Osman Arslan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Açıklanan detaylara göre, hem kendi işini kurmak isteyen hem de işini kuran kadınlara düşük faizli ya da faizsiz kredi veren HalkBank hem ekonomiyi hem de kadınları desteklemiş olacak.

 

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen konu ile ilgili detaylara değinen Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan yaptığı açıklamada genç kadın girişimcinin, esnaf ve sanatkar kredisi paketinde olması halinde 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan kadın girişimcilere 100 bin TL'lik tutar yerine 225 bin TL'lik tutarla sıfır faizli kredi verileceğini söyledi.


Milyonlarca kişiye 0 faizli kredi müjdesi! Resmen açıklandı!


HALKBANK GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?


HalkBank tarafından 0 faizli konut kredisi ile ilgili olarak yapılan açıklamada yeni iş kurmak isteyen ev hanımlarıyla kadın girişimciler için kredi limiti 100 bin TL şeklinde belirtilirken, kendi işlerini kuran kadın girişimcilere de 150 bin TL limitli kredi verileceği bildirildi.