28 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu: Spor hastanelerini ülkemize kazandıracağız!

Mehmet Müezzinoğlu: Spor hastanelerini ülkemize kazandıracağız!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir alt yapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız. ” dedi...


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir altyapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız” dedi.


Edirne’nin Keşan ilçesine gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Projesi kapsamında düzenlenen programda, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi'nde 205 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıttı.


Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a canlı bağlantı yapılarak gerçekleşen tablet dağıtım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'nda çıktığı müsabakada kalp krizi geçirerek ölen tekvandocu Seyithan Akbalık’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.


"SPORCU KARDEŞLERİMİZİN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ÜCRETSİZ YAPIYORUZ"


Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak sporcularla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Amatör sporcu kardeşlerimizin sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak yapıyoruz. Zaten sosyal güvenceleri de var. İleri tetkik anlamında bir çalışma gerekiyorsa, Gençlik ve Spor Bakanımızla da görüşerek, ona göre gereğini yaparız. İstanbul’da Başakşehir Şehir Hastanesi’nin temelini attık. Orada bir hastane yalnız spor hastanesi olarak projelendirilecek. Bütün sporcularımız, amatör sporcularımız, dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir altyapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız" dedi.


Müezzinoğlu daha sonra, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı toplu açılış törenine geçerek, Keşan’da Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yapılan 10 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.


Müezzinoğlu ve Eroğlu törenin ardından, AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan’ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi ve Uzunköprü’ye gitmek üzere Keşan'dan ayrıldı.



Malatya Gerçek