28 / 03 / 2024

Selenium Retro 9 projesi ön talep toplamaya başladı!

Selenium Retro 9 projesi ön talep toplamaya başladı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi “Selenium Retro 9” için ön talep toplamaya başladı.stanbul Ataköy’de daha önce Londra Camping Alanı olarak anılan yerde yükselecek olan Selenium Retro 9'da toplam 1.100 konut ve ofisler olacak...


Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu, İstanbul’un en eski yaşam merkezlerinden biri olan Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro 9’u inşa etmeye hazırlanıyor. Böylelikle Aşçıoğlu, Ataköy’de yüzde 90 oranında satışı gerçekleşen Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan sonra “Selenium Retro 9” ile toplam 1.100 konut ve ofis sayısına ulaşacak. 


Selenium Retro 9, Yatırıma Değer bir Proje…

İstanbul Ataköy’de daha önce Londra Camping Alanı olarak anılan yerde yükselecek olan Selenium Retro 9, toplam 7.500 metrekare alan üzerine konut ve ofis olmak üzere 18’er katlı iki bloktan oluşacak. Proje kapsamında konut kısmında 1 1 ve 2 1 formatında 60 – 122 metrekare aralığında toplam 225 konut, ofis blokunda ise 136 – 913 metrekare aralığında 108 ofis yer alacak projenin yaklaşık 140 milyon dolarlık yatırım değeri olacak.


Selenium Retro 9, mimari konsepti veya sahip olacağı donatıların yanı sıra ulaşılabilirliğiyle de öne çıkacak. D100 Karayolu ile Kennedy Caddesi’nin ortasında, Atatürk Havalimanı’nın yanı başında konumlanan Selenium Retro 9, bölgedeki AVM’ler, hastaneler ve üniversitelere de çok kısa bir mesafeye sahip. 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler