26 / 04 / 2024

Happy Fit Spor Akademisi 23 Nisan'da Cevahir AVM'de!

 Happy Fit Spor Akademisi 23 Nisan'da Cevahir AVM'de!

Happy Fit Spor Akademisi 23 Nisan'da Cevahir AVM' de. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri Happy Fit Spor Akademisi ile bayramın coşkusunu yaşayacak.



Çocuklara sağlıklı beslenmeyi, sporu ve aktif hayatı eğlenirken öğreten Happy Fit Spor Akademisi, 23-24-25 Nisan 2014 tarihlerinde Cevahir AVM’ de yer alacak. Cevahir’in 1. kat orta alanında üç gün boyunca yapılacak etkinlikte, çocuklar spor akademisi mezunu hocalar eşliğinde spor yaparken, Hyper Sincap ile de eğlenceli anlar yaşayacak.



Türkiye’de ilk defa Cevahir AVM’de kurulacak olan Happy Fit Spor Akademisi’nde çocuklar için birbirinden eğlenceli ve eğitici alanlar yer alacak. Aktivite alanına gelen minik ziyaretçiler Mini Fitness, Mini Basketbol, Mini Futbol, Seksek ve Zumba alanlarında spor yaparken, Zihin Jimnastiği ve iPad köşesinde ki oyunlar ile de zihinlerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.



Sizler de çocuğunuzun zihin ve bedenini geliştirirken eğlenmesini istiyorsanız 23-24-25 Nisan tarihlerinde Cevahir Alışveriş Merkezi’ne gelmeyi ihmal etmeyin!