19 / 04 / 2024

David Beckham 60 milyon dolarlık malikaneye taşınıyor!

David Beckham 60 milyon dolarlık malikaneye taşınıyor!

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı...


Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı.


Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan David- Victoria Beckham'ın her adımları, her yaptıkları gazetelerde geniş yer alıyor. David Beckham'ın profesyonel spor hayatını sonlandırmasının ardından yeniden anavatanları İngiltere'ye dönmeye karar veren çift, yeni bir hayata başlamak için yeni bir ev satın aldı. Yurt dışı maceralarından önce 'Beckingham Palace' isimli dev malikanelerinde yaşayan çift, bu sefer Londra'nın merkezinde ve daha tarihi bir yapıda yaşama kararı aldı. 


150 YILLIK MALİKANE 

Londra'nın en lüks semtlerinden biri olan Kensington'da 150 yıllık bir malikaneyi beğenen çift, bu ev için tam 60 milyon dolar ödedi. Yedi odalı üç katlı malikanenin yenilenmesi için 8.5 milyon doları gözden çıkartan çift, evde kendi hobileri ve merakları için özel alanlar da yaratmış. Örneğin Victoria Beckham, moda imparatorluğunu yöneteceği ofisi, evin giriş katına konumlandırmış. Ayrıca evde deneme odası, bir podyum ve küçük bir dikimhane için de alan yaratılmış. Victoria Beckham, evden her zaman şık bir şekilde çıkabilmek için yine evin alt katına bir kuaför ve güzellik solunu da dahil etmeyi unutmamış.   


Sabah Gazetesi