29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu’nun yurtdışına çıkma yasağı kaldırıldı!

 Ali Ağaoğlu’nun yurtdışına çıkma yasağı kaldırıldı!

Aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da bulunduğu 14 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmişti. Ali Ağaoğlu’nun yurtdışı yasağı kaldırıldı...



17 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve karapara aklama soruşturmasının TOKİ ayağında aralarında Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun da yer aldığı 23 şüpheli hakkında uygulanan yurtdışı çıkış yasağı ve en yakın emniyete haftada 1 gün imza verilmesi uygulaması kaldırıldı.


17 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve karapara aklama soruşturmasının TOKİ ayağında aralarında Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun da yer aldığı 23 şüpheli hakkında uygulanan yurtdışı çıkış yasağı ve en yakın emniyete haftada 1 gün imza verilmesi uygulaması kaldırıldı.17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması savcısıyken İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun yeni çalışma talimatıyla görevden el çektirilen savcı Mehmet Yüzgeç’in yürüttüğü TOKİ soruşturması kapsamında şüpheli olarak yer alan 23 kişinin adli kontrol uygulamaları kaldırıldı. Aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da bulunduğu 14 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmişti.


GÖKSEL GENÇ/ Zaman Gazetesi 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016