05 / 05 / 2024

Fer Yapı iki projeyle yola çıktı, cironun yüzde 60'ını yakaladı!

Fer Yapı iki projeyle yola çıktı, cironun yüzde 60'ını yakaladı!

Sinpaş GYO ile birlikte Bomonti'deki İtower ve Boyner Holding'le beraber Yenibosna'daki istwest projesini gün yüzüne çıkaran Fer Yapı, yılı iki proje ile kapatıyor


Nisan 2010'da kurulduktan sonra bir yıllık hazırlık süreciyle birlikte 2011 yılın ilk yarısında Sinpaş GYO ile birlikte Bomonti'deki itower ve Boyner Holding'le birlikte de Yenibosna'daki İstwest projesini gün yüzüne çıkaran Fer Yapı, yılı iki proje ile kapatıyor. Kartal'da gerçekleştireceği karma projenin tanıtımını gelecek yıla bırakan Fer Yapı, 2011 yılı için hedeflediği bütçenin de yüzde 60'ını kasasına koydu.

BOMONTİ'YE İLK İŞ KULESİNİ YAPIYOR
Üzerinde bir yıl çalıştıkları iki projede iyi bir satış rakamı yakaladıklarını belirterek sözlerine başlayan Fer Yapı Yönetici Ortağı Ramadan Kumova, bu yılı Bomonti ve Yenibosna'ya geçireceklerini dile getirdi. Projeler hakkında bilgi aktaran Kumova, “Bomonti'de Sinpaş GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçen A+ ofis projesi iTower'ın, 29 katında 60 metrekareden 800 metrekareye kadar farklı ofis seçenekleri yer alıyor. Mart ayında lansmanını yaptığımız iTower'ın proje teslim zamanlaması olarak Aralık 2012'yi hedefliyoruz. iTower, A+ ofis konsepti lokasyon, prestij ve de mimari olarak tahmin ettiğimizden daha da kısa sürede hedef kitlenin dikkatini çekti ve hedeflenen satışın çok üstünde yılın ilk yarısını tamamladı” diye konuştu.

YENİBOSNA'DA 70 DÖNÜME 14 BLOK
Boyner Holding ile 70 dönümlük Altınyıldız Fabrikası'nın arsası üzerine Bahçelievler Basın Ekspres yolundaki konut, rezidans ve ticari alanların bulunduğu İstWest'i yükseltmenin çabasında olduklarını belirten Kumova, “İstwest, bildiğiniz gibi Boyner Holding'e ait eski Altınyıldız fabrika arazisi üzerinde yükseliyor. Satışa çıktığımız 1 Mayıs'tan itibaren özellikle yatırımcılar tarafından ciddi talep gören İstwest'te 3'ü rezidans, 4'ü standart olmak üzere 7 yüksek ve 7'si alçak toplamda 14 farklı blok olacak. Bunlara ek olarak farklı metrekarelerde toplam 17 bin metrekare ticari alanda mevcut. Hem oturumcu hem de yatırımcılar için İstWest'te stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar seçenekler var. İstWest'te özellikle doğa ve sosyal yaşam alanları en ince ayrıntısına kadar iyi bir yaşam için tasarlandı. 2011 yılının ilk yarısında İstWest'in yüzde 60 satışı tamamlandı” diye konuştu.

İSTWEST MEYDAN EYLÜLDE SATIŞA ÇIKIYOR
2011'in ikinci yarısında yeni proje lansmanı olmayacağını tekrarlayan Kumova, “Ancak İstwest'te özellikle de rezidans bloklarına olan yoğun talep sebebiyle son rezidans bloğumuzu satışa çıkacağız. Ayrıca Fer Yapı, İstWest Meydan ile birlikte ticari gayrimenkule yatırım dönemini yine Eylül ayında başlatacak. Günde 200 binden fazla araç geçen Basın Ekspres yoluna cepheli mağazalarıyla İstwest Meydan, bulunduğu bölgeye bambaşka bir soluk getirecek. Özellikle havalimanına yakınlığı ile bölgedeki yeme içme, sosyalleşme ve çekim merkezi eksikliğini giderecek. İstWest Meydan Eylül ayında satışa çıkacak” dedi.

RAMADAN KUMOVA'NIN 2011 FİKİRLERİ
2011 yılının adının seçim yılı olmasına rağmen istikrara inandıklarını kaydeden Kumova, “Süren ve süreceğine inanılan istikrar, gayrimenkul yatırımlarını çok fazla etkilemedi. Özellikle tüm dünyanın içinde bulunduğu ekonomik durum göz önünde bulundurulursa, gayrimenkul hala en gözde yatırım aracı diyebiliriz. Bu özelliğini de kaybedeceğini düşünmüyoruz” diye konuşarak sözlerini bitirdi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler