08 / 05 / 2024

Site toplantısı duyurusu!

Site toplantısı duyurusu!

Site yönetiminde kararların alınabilmesi için, kat maliklerinin en az senede bir kere toplantı yapmaları gerekiyor. Peki site toplantı duyurusu nasıl yapılır? İşte site toplantı duyurusu örneği...


Site toplantısı duyurusu!

Kat maliklerinin yılda en az bir kez toplanmaları site gündemi için belirlenen konuları konuşup karara bağlamaları gerekiyor. Site yönetimi toplantısı için site yöneticisinin kat maliklerine toplantı çağrısında bulunması gerekiyor. 


Kat malikleri özel durumlar dışında senenin belli gününde toplantılar düzenlemek zorunda oluyor. Yapılan toplantılarda gündem maddeleri, alınan kararlar, dilek ve istekler konuşuluyor ve toplantıda konuşulan herşeyin tutanağa işlemesi gerekiyor.


Toplantıya katılamayacak olan kat malikleri kendi temsilcisi olarak  birinci derece akrabalarına veya diğer kat maliklerine yazılı vekalet vermek sureti kendisini temsilen gönderebiliyor. İlk toplantı çağrısı yapılırken, birinci toplantıda, yeter sayının olmaması halinde, ikinci toplantının nerede ve hangi tarihte yapılacağı da belirtiliyor.  Peki site toplantı duyurusu nasıl yapılır? İşte site toplantı duyurusu örneği...


Site toplantı duyurusu örneği…


………… Site Kat Maliklerine


Kat malikleri kurulu, aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere ../../…. günü saat ….’da apartman sığınağında olağan (veya olağanüstü) olarak toplanacaktır.


Bu toplantıda yeter sayı sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı nisap (çoğunluk) aranmaksızın …/…/… günü saat ….’da aynı yerde yapılacaktır.


Bütün kat maliklerinin toplantıya katılmaları veya kendilerini temsil ettirmeleri önemle rica olunur …/../…

Gündem:


1)Açılış,yoklama ve toplantı Divan başkanı’nın ve üyelerin seçimi.

2)Başkanlık panına imza yetkisi verilmesi

3)Gündemin okunması ve ilaveler

4)Yönetici faaliyet raporu ve denetçi raporunun okunması;hesapların görüşülmesi ve

yöneticinin ibrası.

5)Yeni yönetici ve denetçi seçimi.

6)Dilekler.

7)Kapanış.

…..Apartmanı Yöneticisi

(Ad,Soyad,İmza)


Site işletme projesi nasıl hazırlanır?


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com