16 / 04 / 2024

Dumankaya'nın web sitesi yenilendi!

 Dumankaya'nın web sitesi yenilendi!

Dumankaya İnşaat, 2013 yılına girerken teknoloji ve yenilik odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek web sitesini yenilendi...


Yarım asırlık tecrübesi ve güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımı ile kente kimlik katan yaşam alanlarına imza atan Dumankaya İnşaat, 2013 yılına girerken teknoloji ve yenilik odaklı çalışmalarına devam ediyor. 

Müşterilerine yaşamın her alanında kolaylık sunmayı amaçlayan Dumankaya,  modern çizgiler ve kullanıcı dostu tasarımlarla yenilediği, Dumankaya İnşaat ve geliştirdiği projeleri hakkında bilgi almak isteyen tüm ziyaretçilerine keyifli vakit geçirip bilgi alabilecekleri yeni bir web sitesi hazırladı. 

 

Mıcrosotf Share Point üzerinde ziyaretçilerin beklentilerine uygun, görsel açıdan zengin ve kullanıcı dostu bir tasarımla hayata geçirilen web sitesi,  tüm browsarların yanı sıra android yazılımlı cihazlar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu. 


Yenilenen arayüzü sayesinde Dumankaya İnşaat’ın Dumankaya IQ ve Athletic-O Spor Kulüp gibi diğer kurumsal sitelerine doğrudan yönlendirme yapma imkanı da sunan web sitesi ile Facebook, Twitter, Google+ gibi sosyal medya uygulamalarına da bağlantı sağlanabiliyor. 


www.dumankaya.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri