28 / 03 / 2024

Zorlu Center'da Bulthaup Mutfak kullanılıyor!

 Zorlu Center'da Bulthaup Mutfak kullanılıyor!

Zorlu Center'da Bulthaup Mutfak kullanılıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan ve son zamanların en prestijli simgesel projelerinden olan Zorlu Center’ daki yaşam alanlarında dünyanın lider mutfak markalarından Bulthaup kullanılıyor.



Bulthaup mutfaklar; Zorlu Center’da yaşam alanı sakinlerine marka kalitesiyle birlikte kendi yaşam alanlarını isteklerine ve önceliklerine göre şekillendirme fırsatı veriyor. 


BULTHAUP: MODERN TEKNOLOJİ İLE KALİTENİN SINIRLARINI ZORLUYOR!

1949 yılında bir aile şirketi olarak Almanya’da kurulan üst düzey mutfak segmentinin global lideri olan Bulthaup  kaliteye, fonksiyona ve tasarıma olan bağlılığı; tutku ve yenilikçilik yeteneği ile birleşiyor. Öncü, kaliteli ve fonsiyonel mutfaklar sunan Bulthaup, modern teknolojik olanakları, malzeme ve işçilik kalitesiyle birleştirip bireysel ihtiyaçlara bütünsel çözümler sunuyor. Bu sayede Bulthaup, kişisel tercih ve beğenileri, mükemmel mutfak sistemleri ile buluşturuyor. 


Yaşam alanlarının mimari yapısını göz önünde bulunduran Bulthaup, bu alanların şekillendirilmesi konusundaki öncülüğünü sürdürüyor. Bir Bulthaup mutfak tasarlanırken bireylerin kalite, fonksiyon ve ergonomi ihtiyaçları; mutfaklarda kullanılan form ve materyaller kadar önem ve öncelik taşıyor. Bulthaup, yaşam alışkanlıklarının zaman içerisindeki değişimini yakından takip edip aynı zamanda bireyin öncelik ve ihtiyaçlarını ilk sırada tutarak tasarladığı mutfaklarla, yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.