20 / 04 / 2024

Carl's Jr Restoran yeni şubesini Kadıköy'de açtı!

 Carl's Jr Restoran yeni şubesini Kadıköy'de açtı!

Türkiye'de ilk şubesini Cevahir AVM'de açan Carl's Jr. daha sonra İçerenköy Carrefour, Acıbadem Akasya, Zorlu Center ve daha farklı yerlerde şubesini arttırmaya devam etti. Son olarak dün İstanbul Kadıköy'de şube açtı.



Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy Bahariye şubesi olarak; General Asım Gündüz Caddesi (Boğa Meydanı'nda) açtı. Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Türkiye'nin ilk fast-casual burger hizmetini sunan restoranttır. 


Türkiye'de ilk şubesini 2011 yılında "FET Restoran İşletmeleri" altında Şişli'deki "Cevahir AVM"ye açan Carl's Jr. daha sonra İçerenköy Carrefour, Acıbadem Akasya, Zorlu Center ve daha farklı yerlerde şubesini arttırmaya devam etti. Son olarak dün  İstanbul  'un en işlek yerlerinden Kadıköy-Bahariye'de açılışını yaptı. 


Kepenklerini dün açan Carl's Jr. Bahariye şubesi kasa sayımıyla işe başladı. Haftalar öncesinden sosyal medyadan duyurusunu yaparak müdavimlerini sabırsızlandıran fast-casual restorantı, burger çeşitlerine son katılan Memphis Barbekü Burgeri'nin lansmanını da yaptı. 


FET Restoran İşletmelerinin çalışanlarının da katıldığı açılışta Kadıköylüler de bu yeni restoranın lezzetlerini tattı. 

Carl's Jr. Bahariye şubesiyle Kadıköy'deki restoranlarda öncü olmayı hedefliyor. Sınırsız içecekleriyle göz ve mide dolduran, titizliği ve temizliği, tadı, güleryüzlü çalışanları ile tüm Türkiye'de öncü olmayı hedefleyen Carl's Jr. müşterilerini beklemekte. 


CARL'S JR SİSTEMİ 


Fast-casual denilen fastfood sistemi, restoran tasarımı ve garsonların servisi ile Türkiye'de ilk olarak Carl's Jr.'da kullanılmıştır. Girişte kasaya sipariş vererek size bir numara ve bir bardak veriyorlar, bu bardak ile içeceğinizi "sınırsız" olarak alabiliyorsunuz. Peki bu numara ne işe yarıyor? Numara da garsonların sizi kolayca ve hızlıca bulmasına yarıyor. Sosları garsonlardan rica edebilir, yemeğiniz bittiğinde tüm gün restorantta oturabiliyor, ders çalışıp, iş yapabiliyorsunuz. 


Tünaydın