29 / 03 / 2024

Kelebek Mobilya'dan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Kelebek Mobilya'dan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek Mobilya, Sevgililer Günü'ne özel başlattığı kampanya ile tüm ürünlerinde geçerli olmak üzere mevcut yüzde 15 indirimin üzerine yüzde 10 indirim daha sağlıyor...


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odalarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Kelebek Mobilya, İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik koleksiyonlarını, Sevgililer Günü'ne özel indirim fırsatları ile yaşam alanlarına taşıyor.


Kelebek Mobilya'nın tüm ürünlerinde olduğu gibi birbirleriyle kombine olabilecek yenilikçi ürünleri; 14 Şubat - 17 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olacak Sevgililer Günü kampanyası kapsamında, yüzde 15 mevcut indirimin üzerine ekstra yüzde 10 indirimle satışa sunuluyor. 



Kelebek Mobilya’nın kazandıran kampanyası ile tüm koleksiyonlar, başta evlilik hazırlığındaki çiftler olmak üzere, evini yenilemek isteyen kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca Aktif Bank’ın sunduğu 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor.