28 / 03 / 2024

Kelebek, Ankara'da yeni mağazasını hizmete açtı!

 Kelebek, Ankara'da yeni mağazasını hizmete açtı!

Kelebek, Ankara'da yeni mağazasını hizmete açtı!Sadece Nisan ayı içinde toplam 45 açılış gerçekleştirerek mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor.



Mobüler mobilya markası Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Sadece Nisan ayı içinde toplam 45 açılış gerçekleştirerek mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor. 


Son olarak  Ankara  Çankaya'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlyas Aydoğan, Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Bölgedeki bayi ağımızla Ankaralılar'ın öncelikli tercihi olacağız


Kelebek'in tasarım ve mağazalaşma konusunda atağa kalktığını belirten Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, "Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan bir kuruluş olarak, açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz bölgeye ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Bölgedeki bayi ağımızla Ankaralılar'ın öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Hedef 155 mağaza


75'inci mobilya mağazasının açılışını Ankara'da gerçekleştiren Kelebek Mobilya; mağaza sayısını ay sonuna kadar 80'e, yıl sonuna kadar da 95'e çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca yurt genelinde 50 olan Kelebek Mutfak mağazası sayısının da 60'a çıkarılması planlanıyor. 


Dünya