29 / 03 / 2024

Ege Seramik, Las Vegas’ta Coverings Fuarı'na katılacak!

 Ege Seramik, Las Vegas’ta Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek Coverings Fuarı'na katılacak. Ege Seramik açıklamasına göre şirket, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihlerinde Las Vegas’taki Coverings Fuarı’nda yeni serilerini sergileyecek...



Ege Seramik, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek Coverings Fuarı'na katılacak.


Ege Seramik açıklamasına göre şirket, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihlerinde Las Vegas’taki Coverings Fuarı’nda yeni serilerini sergileyecek. Mermer, ahşap ve modern dokuların ağırlıklı olarak sergileneceği Ege Seramik standında, Crown, Himba, Myra, Petra, Soho, Terra ve Venüs serileri katılımcılara sunulacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Ege Seramik olarak saat farkı gözetmeksizin tam zamanlı hizmet verme anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Bu anlayışı sürdürebilmek adına Avrupa ve Amerika kıtalarında satış şirketleri kurduklarını ifade eden Yedigüller, cirolarının yüzde 40’ını ihracat satışlarından elde ettiklerini bildirdi.


Yedigüller, ihracat pazarları arasında  ABD'nin ilk sırada geldiğini, bu sebepten dolayı Coverings Fuarı Ege Seramik için oldukça önem taşıdığını vurguladı.



AA