14 / 05 / 2024

Bursa Modern projesi hakkında 33 soru 33 cevap! 193 bin 300 TL'ye!

Bursa Modern projesi hakkında 33 soru 33 cevap! 193 bin 300 TL'ye!

    Bursa Modern projesi Bursa Demirtaş Mevkii'nde inşa ediliyor. Projede fiyatlar 193 bin 300 TL'den başlıyor...      


 

1- Projenin adı: Bursa Modern

2- Bursa Modern projesinin lokasyonu: Bursa Demirtaş Mevkii / İstanbul Yolu

3- Yapan şirket: Sinpaş GYO

4- Satış pazarlama sorumlusu: Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen

5- İnşaata başlama tarihi: Haziran 2007

6- Teslim tarihleri: 1.Etap Şubat 2010,2.Etap 1.kısım Kasım 2010-2.kısım Aralık 2011

7- Toplam arsa alanı: 181.560 m2

8- Toplam inşaat alanı: 112.048 m2

9- Blokların kat yüksekliği: 3 katlı yalı köşkler, 4 katlı Asmalı yalılar, 10 katlı park konakları, 15 katlı saraybahçe blokları ve 24 katlı rezidans bloklar

10- Projenin manzarası: Projedeki tüm konutlar gölet manzaralı. Evlerin ön cephesi gölete bakarken arka cephesi de Uludağ’ı görüyor.

11- Engelliler için neler düşünüldü?: Engelliler ve yaşlıların proje içerisinde rahat hareket edebilmeleri için gerekli olan tüm hazırlıklar önceden planlandı. Spor yapmak isteyenler için birbirinden bağımsız olarak tasarlanan 1 km’lik 2 adet yürüyüş ve koşu parkuru bulunuyor.

12- Toplam konut sayısı: 2016 adet

13- Konutların metrekareleri: 65 metrekare – 586 metrekare arasında

14- Konutlarda klima ya da beyaz eşya var mı?: Dekorasyonlu veya dekorasyonsuz satışlar bulunuyor.

15- Projede aidatlar ne kadar: Metrekare başına 1.5 TL olarak belirlendi.

16- Konut tiplerinin minimum ve maksimum fiyatları: 193,300 TL ile 437,300 TL arasında

17- Banka kredili ödeme planı:

 % 55   Banka Kredisi,

% 15    12 Ay Sonra vade farksız,

% 15 24 Ay Sonra vade farksız,

% 15    36 Ay Sonra vade farksız

18- Firma bünyesinde ödeme planı

Yüzde 35        Peşin,

 % 65   Sinpaş GYO bünyesinde vade farksız 55 ay taksit

Veya

 % 15   Peşin,

 % 8     Ara ödeme (12, 24, 36, 48, 60 Aylarda ve vade farksız)

 % 45 Sinpaş GYO bünyesinde 0,98 vade farkı ile 72 ay taksit

19- Bursa Modern projesinin toplam ticari alanı: 112.048 m2

20- Bursa Modern projesinin mimarı: Mehpare EVRENOL

21- Bursa Modern projesinin avantajları: Müşterilerimizin en çok hoşuna giden özellik dev bir yeşil alan üzerinde yapılan iç deniz gibi siteyi ferahlatan göl (yapay gölet). Bu göl etrafında Ottomanors ve İpek Yolu Mahalleleri yerleşiyor. Bir kent içinde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok sosyal ve sportif olanağı Bursa Modern’de bulabilirsiniz. İç deniz etrafında, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kompleksi, basketbol - voleybol sahaları var. Yine Bursa Modern şehrinin sosyal kulübü olan “Büyük Kulüp”te The Wellness Company’nin Bursa’daki fitness markası Score da bulunuyor. Terzi ve kuru temizleme hizmetleri de kulüp bünyesinde hizmete giren diğer yenilikler. Açık ve kapalı yüzme havuzu misafirlerini ağırlamaya devam ederken, her gün saat 10.00 – 21.00 arası  Bursa Modern – Yasemin Park – Büyük Kulüp arasında kurulan servis, her saat başı hizmet verecek.

Yeni öğretim dönemiyle birlikte Büyük Kulüp içerisinde 1000 metrekarelik Bahçeşehir Koleji Anaokulu açılacak. Bursa Modern projesinde bu yıl 10.000 metrekarelik Bahçeşehir Koleji Özel İlköğretim Okulu inşaatına da başlanacak. Bununla birlikte Acıbadem Sağlık Birimi, AYQ Group, B&G Hair, Beylerbeyi Car Wash, Eczane Yeşim Önal, Purispa ve daha birçok seçkin marka da çok yakında Büyük Kulüp’te olacak.

Bursa Modern’in peyzajı yeşili 4 mevsim yaşamak üzerine kurgulandı. Bursa Modern’deki bitki örtüsü çiçeğinden ağacına 100’e yakın farklı türü bir arada barındırıyor. Tropikal iklimlerin egzotik havasını yaşatan özel palmiyeler, manolya ağaçları, meşe ağaçları, yaseminler ve birçok mis kokulu çiçekler içinde burada yaşayanlar kendilerini yeniden doğmuş gibi hissedecekler. 

Ayrıca engelliler ve yaşlıların proje içerisinde rahat hareket edebilmeleri için gerekli olan tüm hazırlıklar önceden planlandı. Spor yapmak isteyenler için birbirinden bağımsız olarak tasarlanan 1 km’lik 2 adet yürüyüş ve koşu parkuru bulunan projede, belirli kuşların yuva yapmaları için o kuşların sevdiği bitki ve ağaçlara yer veriliyor.

22- Sosyal alanlar: Bursa Modern sadece göz alıcı mimarisiyle değil; aileniz, çocuklarınız ve dostlarınızla keyifli vakit geçirmeniz çeşitli olanaklar sağlıyor. Yukarıda saydığımız özellikleriyle Büyük Kulüp öne çıkarken, Bursa Modern’e sadece 30 dakika mesafede projelendirilen Tirilye Marin Club sayesinde Bursalılar, hafta sonlarını her türlü su ve doğa sporunu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler. Bursa Modern’in seçkin sahipleri, doğa yürüyüşleri sayesinde yeşille doyasıya bütünleşecek, sörf yaparak denizin tadını çıkaracak, zeytinlikler içerisinde cafe ve restoranların olduğu bu eşsiz kulüpte dinlenerek, yaşama dokunma fırsatını yakalayacaklar.

23- Rezidans hizmetleri: Concierge Hizmeti, 7/24 Call Center, VIP Transfer Hizmeti, Vale Parking, Alışveriş Servisi, Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Profesyonel Sağlık Danışmanlığı, Ambulans Hizmeti, Veteriner Danışmanlık Hizmeti, Teknik Destek Hizmeti, Terzi&Lostra, Kuru Temizleme, 24 saat Çocuk Bakımı, Housekeeping, Catering Hizmeti, Toplantı Hizmetleri, Parti ve Organizasyon Hizmeti.

24- İnşaat yapım tekniği: Yalnızca Bursa Modern’de değil, tüm projelerimizde betonarme çeliği olarak, ST III ve yerine göre  ST IV betonarme çeliği, yüksek mukavemetli Kalite Güvence Sistemi belgesine sahip hazır beton kullanılarak, imalat aşamasında tüm beton, demir v.b. diğer malzemelerin kalite kontrol test ve deneyleri yapılıyor. Söz konusu imalatlar Sinpaş GYO mühendis ve mimarları, bağımsız Yapı Denetim Firması dışında, ayrıca dışarıdan profesyonel Proje Yönetim Hizmeti veren firmalar tarafından da denetleniyor. İş bitiminde tamamlanan inşaatlar, projesine uygun olarak tamamlandığını gösterir şekilde sertifikalandırılıyor.

25- Deprem güvenliği: Tüm yüksek binalarda olduğu gibi Bursa Modern’de de “Kazıklı Radye Plak Sistemi” kullanıldı. Ana taşıyıcı sistemleri betonarme olarak “Tünel Kalıp Sistemi” ile çözüldü.

26- Projeye en yakın okullar ve mesafeleri: Projenin içinde anaokulu yer alırken, 5 kilometre mesafede Fen Lisesi, 3 kilometre mesafede ise Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi bulunuyor.

27- Projeye en yakın hastaneler ve mesafeleri: Demirtaş polikliniği 2 kilometre, Osmangazi Tıp Merkezi 6 kilometre, Özel Vatan Hastanesi 6,5 kilometre, Çocuk Hastanesi 6,5 kilometre, Medikal Park Hastanesi 7 kilometre, Doruk Tıp-Dünya Göz ve Yüksek İhtisas hastanesi 8 kilometre, Diş Hastenesi ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi 11 kilometre uzaklıktadır.

28- Projeye en yakın alışveriş merkezleri ve mesafeleri: 4 kilometre uzaklıkta.

29- Projenin ana yollara ve toplu ulaşıma olan mesafesi:

30- Projenin açık adresi: Eski Yalova Yolu 6.km Ottomanors Mh. 12. Köşk Bursa Modern Demirtaş / Bursa

31- Satış ofisinin açık adresi: Eski Yalova Yolu 6.km Ottomanors Mh. 12. Köşk Bursa Modern Demirtaş / Bursa

32- Satış ofisinin telefon numarası: (0224) 257 13 63 (Pbx)

33- Bursa Modern projesinin web sitesi: www.sinpasbursamodern.com

 

 

Nagihan Arat



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri