28 / 04 / 2024

Adres Lobi Çarşıları 119 bin TL’den başlıyor!

 Adres Lobi Çarşıları 119 bin TL’den başlıyor!

Tuzla - Aydınlı’da Dumankaya imzasıyla yükselen Adres Lobi’de mağazaların fiyatları 119 bin liradan başlıyor



Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla Aydınlı’da yükselen 10 bin konutluk 11 Adres projesinin tam ortasında yer alan Adres Lobi Çarşı projesinde mağazaların satışları başladı.

3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevirili merkezi konumu ve sunduğu nitelikli hizmetleri ile bölgenin en uğrak yeri olmasının hedeflendiği Adres Lobi Çarşı projesinde marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren 41 mağaza yer alıyor. Projede 26 metrekareden 124 metrekareye kadar farklı alan alternatifleri bulunan  mağazaların fiyatları ise 119 bin TL’den başlıyor. 

 Otel konforunu aratmayacak şekelde tasarlanan Adres Lobi Çarşı, TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında 3 tarafı bulvarla çevrili merkezi konumu ulaşıma oldukça elverişli bir lokasyon oluşturuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5, Pendik feribot ve deniz otobüsüne ise 10 dakika mesafede yer alan Adres Lobi Çarşı, Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri ve İTÜ Denizcilik Fakültesi’ne yakın konumu ile şehir içi ve şehir dışı ulaşım konusunda önemli avantaj sağlıyor.



(216) 393 08 86


http://www.dumankaya.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı