28 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Lobi'de dükkanlar 305 bin TL'den başlıyor!

 Dumankaya Adres Lobi'de dükkanlar 305 bin TL'den başlıyor!

Tuzla Aydınlı'da Dumankaya imzasıyla inşa edilen Adres Lobi'de dükkan fiyatları 305 bin TL'den başlıyor...


Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, teslimlerde hız kesmeyerek Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden Tuzla-Aydınlı’daki Adres Lobi projesinin teslimlerine start verdi. Otel konforunu aratmayan donatıları ve semt çarşısı niteliğindeki ticari alanlarıyla farklılaşan proje, daire sahiplerine 15 gün erken teslim edilmeye başlandı. Dumankaya İnşaat, 2012 yılı içerisinde Adres Lobi projesiyle birlikte 1903 daire teslimi gerçekleştirecek ve 31 Aralık’ta teslimlerine başlanacak olan Dumankaya İkon ile bu rakam 2956 olacak.


Hızla gelişen ve değerlenen Tuzla-Aydınlı bölgesinin ihtiyaçlarının göz önüne alarak geliştirilen Adres Lobi’de 41 adet ticari alan ile bölgeye bir semt çarşısı bulunuyor. Tuzla-Aydınlı’da 3 tarafı bulvarla çevrili merkezi bir noktada bulunan Adres Lobi 11’er katlı 2 blokta toplam 527 daireden oluşuyor. 10’ar katlı 2 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı projede, stüdyo daireler 34-41m2, 1+1’ler 52-61 m2, 2+1’ler 78-92 m2 ve 3+1’ler ise 105-146 m2 arasında değişiyor. 


Adres Lobi en son bilişim teknolojisine sahip dairelerden oluşuyor


Adres Lobi’de stüdyodan 1+1’e, 2+1’den 3+1’e çeşitli büyüklükte dairelerin yanında projede dubleks daireler de yer alıyor. Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Adres Lobi ikisi daire ve dükkanlara ayrılmış, biri lobi ve sosyal alanların bulunduğu 3 bloktan oluşuyor. Projenin ana merkezi projeye de adını veren görkemli lobisi. Yüksek tavanlı bu görkemli lobi siteye ana girişi sağlıyor ve kapsamlı lobi hizmeti veriyor. Lobinin iki yanında kafeterya, fitness center, sauna ve hamam ile toplantı salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Lobiye yakın dış cephede Tuzla-Aydınlı’nın kalbinin atacağı semt çarşısı yer alıyor. Bunun yanı sıra yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede, 350 m2 açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, 24 saat güvenlik, dileyen daire sahiplerine “Adres Lobi’ye özel” mobilya üniteleri bulunuyor. 

Adres Lobi, TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında bulunduğundan şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’e 5 dakika, Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta olan proje Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı’ya ulaşmasıyla değer kazanacak bir bölgede yer alıyor. Ayrıca, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM’ler, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti, Teknopark gibi önemli tesislerin de bulunduğu bölgede Adres Lobi benzersiz bir yaşam alanı hizmeti sunuyor. 


444 7 222

0216 393 08 86

www.dumankaya.com