16 / 04 / 2024

Cadde ve Adres Lobi projelerinden ev alanlar Dumankaya'yı tavsiye ediyor!

 Cadde ve Adres Lobi projelerinden ev alanlar Dumankaya'yı tavsiye ediyor!

Dumankaya İnşaat’ın düzenli olarak yaptığı satış sonrası memnuniyet araştırmasının Cadde ve Adres Lobi projeleri için sonuçları açıklandı


İnşa ettiği konutların yüksek kalitesi ve maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla farklılaşan Dumankaya İnşaat’ın düzenli olarak yaptığı satış sonrası memnuniyet araştırmasının Cadde ve Adres Lobi projeleri için sonuçları açıklandı: Bu projelerde ev sahibi olan her 10 kişiden 9’u yakın çevresine konut alımında Dumankaya’yı tavsiye ediyor.


07 Ağustos 2012 İstanbul- “Her Aşamada Mutlu Ev Sahipleri” ilkesinden hareket ile yola çıkan, gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, GfK Türkiye’ye yaptırdığı “tavsiye etme oranları” hakkındaki anket Mayıs 2011-Haziran 2012 tarihleri arasında Cadde ve Adres Lobi projelerindeki daire sahipleri ile görüşülerek hazırlandı. Konut alacak yakınlarına Dumankaya’yı tavsiye edip etmeyecekleri sorusuna, Cadde projesinde ev sahibi olanların yüzde 87.1’i, Adres Lobi projesinde ev sahibi olanların yüzde 88.2’si olumlu yanıt verdi.


Bu araştırma sonuçlarını destekleyen bir diğer bilgi ise, Dumankaya İnşaat’ın satış işlemlerinde sistemine kaydettiği verilerde görülüyor. Bu verilere göre satış ofislerine başvurarak Dumankaya projelerinden konut alan her iki kişiden biri, “Dumankaya’yı yakın çevresinden gelen tavsiye üzerine tercih ettiğini” belirtiyor.



“Tavsiye edilme oranlarının yüksek olması, müşteri memnuniyetindeki başarımızın göstergesi” 

Dumankaya İnşaat olarak marka değerlerini yükseltmek ve geleceğe sağlam adımlarla yürümek için müşteri memnuniyetini ve güvenini her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Cadde ve Adres Lobi anketlerinde müşterilerimiz tarafından çok yüksek oranda tavsiye edilen bir marka olarak değerlendirilmemiz bize hem gurur ve mutluluk veriyor, hem de müşteri memnuniyetinde doğru yolda başarıyla hızla ilerlediğimizi gösteriyor” dedi. 


Dumankaya İnşaat’ı twitter’dan takip etmek için www.twitter.com/dumankayahaber


www.dumankaya.com

www.facebook.com/Dumankaya

www.youtube.com/dumankayatv

www.linkedin.com/company/dumankaya

www.flickr.com/dumankaya

www.pinterest.com/dumankaya

www.foursquare.com/dumankayahaber

http://statigr.am/dumankaya