26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Residence Inn Deluxia'da ön satış zamanı! Yeni proje!

Bahçeşehir Residence Inn Deluxia'da ön satış zamanı! Yeni proje!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Residence Inn Deluxia projesinde ön satışlar yapılıyor. Lansman öncesi alıcılarını bekleyen projede kattan avantajlı satışlar yapılıyor.


Bahçeşehir Gölet manzarasına, 3. Havalimanı'na ve AVM'lere yakın konumu ile dikkat çeken proje Teknik Yapı imzasını taşıyor. 


Avrupa’nın en büyük havalimanı olacak bu dünya projesinin yanı başında yer alan benzersiz Residence Inn by Deluxia her geçen gün değerine değer katıyor.


Residence Inn Deluxia projesinde ön satışlar yapılıyor. Residence Inn Deluxia projesi 2015 yılında otel olarak hayata geçirilecekti. Fakat proje şuan konut projesi olarak yeniden inşa ediliyor. 


164 olmak üzere 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelere yer verilen projede kaba inşaat tamamlandı. 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülen projede fitness ve havuz bulunuyor.


Residence Inn Deluxia projesi Bahçeşehir 1. Kısım'da Akbatı AVM yakınında yükseliyor. Proje fiyatları sadece satış ofisinden yüz yüze görüşmelerde öğreniliyor. 



Residence Inn Deluxia ödeme planı:


Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 


Yüzde 25 peşinatta kalan bedel 10. ve 20. aylarda yüzde 10 ara ödemeyle tamamlanıyor. Kalan daire bedeli ise firma bünyesinde kredi ile 60 ay 0,98 faizle ödeniyor. 

 


Bahçeşehir Residence Inn Deluxia




Adres : Başakşehir 1. Kısım, Pehlivan Sokak No:5 Başakşehir / İstanbul



Tel: 444 10 08

Web: http://www.residenceinndeluxia.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri