18 / 04 / 2024

Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü!

 Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü!

Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Sembol İstanbul, 2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan, Beylikdüzü Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü.



Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü. 


Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Sembol İstanbul, 2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip tarzı ile geçtiğimiz yıl Avrupa' nın en iyi karma tasarımlı projesi ödülünü aldı. 

İngiltere' de düzenlenen International Property Awards Europe yarışmasında ülkemizi gururla temsil eden Sembol İstanbul projesi Avrupa' nın en iyi karma tasarımı ödülünü almaya hak kazandı. 

Proje birbirinden farklı tiplerde 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunmaktadır. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veren proje konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getiriyor. 

Sembol İstanbul Satış Ofisine A Design Ödülü Gönye Tasarım tarafından hazırlanan Sembol İstanbul satış ofisi, tüm detayları ile eşsiz tasarıma sahip olmasının yanı sıra çağdaş bir yaklaşım ile hazırlandı. Projenin mimari değerlerini yansıtan satış ofisi iç mekan tasarımı ile geçtiğimiz günlerde düzenlenen A Design Tasarım yarışmasında A Design Silver Award ödülüne layık görüldü. 

Her iki ödülü de bünyesinde buluşturan Karden İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, İstanbul' a değer katmak ve dünya ölçeğindeki hak ettiği yeri almasını sağlamak için projeler geliştirdiklerini ve bu amaca yönelik adımlar attıklarını belirtti. 


Satış Ofisi:  444 61 10

Web: http://www.sembolistanbul.com



Büyükçekmece Gazetesi