23 / 04 / 2024

Nissa İnşaat 2014'te Beşiktaş'ta dönüşüm projesine başlayacak!

 Nissa İnşaat 2014'te Beşiktaş'ta dönüşüm projesine başlayacak!

Bahçeşehir 'deki Nissa O2 Residence 'ı Haziran 2014'te tamamlayacak olan Nissa İnşaat, yönünü merkeze çevirdi. Şirket 2014 'te Beşiktaş 'ta dönüşüm projesine start verecek



Avusturya-Türk ortak girişimi ile kurulan Nissa İnşaat, Bahçeşehir'de dikey villa konseptiyle hayata geçirdiği Nissa O2 Residence'ın ardından merkezde yeni projelere başlayacak. Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan Nissa O2 Residence'ın '20 yıl sonrasının projesi' olarak tanımlandığını belirten Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, artık merkezi lokasyonlara odaklanacaklarını söyledi. Demiroğlu, Beşiktaş'ta hayata geçirmeyi planladıkları projeye 2014'ün ikinci yarısında başlamayı öngördüklerini açıkladı. 


DİKEY VİLLA KONSEPTİ 

Turgut Demiroğlu, 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Nissa O2 projesinin 65 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, 250 konut ve bir ticari alandan meydana gelen projede, 125 metrekare 1+1'ler, 147 metrekare 2+1'ler ve 210 metrekare 3+1 daire tipleri bulunduğunu söyledi. Demiroğlu, 1+1 dairelerin bittiğini işaret ederek, şu bilgileri verdi: "2 tane 37 ve 2 tane 33 katlı ve 133 metre yüksekliğinde birbirine geçmiş 4 bloktan oluşan ve villa konseptiyle donatılmış projede 'dikey villa' yaşantısı sunuluyor. Ayrıca çift cephe teknolojisi sayesinde 24 saat nefes alan blokların her katında cam açma özgürlüğü bulunuyor. Blokların her katındaki camlar sürgülü olarak açılıp kapanıyor. Her katta dışarı çıkılabiliyor. Projede tavandan tavana 4 taraf cam olduğu için gün ışığının olduğu her an D vitamini alınabiliyor." Demiroğlu, projelerinde yüzde 1 KDV avantajının yaşandığını belirterek, ayrıca yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar vade yapılabildiğini söyledi. 


YABANCILARIN İLGİSİ YOĞUN 

Nissa İnşaat Başkanı Yaşar İncesu da, projeye yabancılar tarafından yoğun ilgi olduğunu ifade etti. İncesu, "Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt'ten çok sayıda yatırımcının ilgisi var. Büyük evlerden altı tanesini sattık" dedi. 


PROJEDE GÜZELLİK AKADEMİSİ OLACAK

Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İncesu, projedeki bin 300 metrekarelik ticari alanda kendi gruplarına ait olan Caffeeshop Company ve Amerika pazarında en büyük paya sahip CHI markalı güzellik akademisinin yer alacağını söyledi. Yaşar İncesu "Projemizde kurulacak olan bu akademide kadın bakım-güzellik ürünleri ve kuaför bulunacak. Caffeeshop Company ise Türkiye'de ise 3 şubede hizmet veriyor. O2 dördüncü olacak. Klasik ve Viyana'ya özgü kahveleri ve zengin yiyecek menüsüyle hizmet verecek" diye konuştu. 


Sabah/Seda Tabak




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri