29 / 03 / 2024

Ve Güneşli'de metrekaresi 3 bin TL! Lansman öncesi yüzde 20 satış!

 Ve Güneşli'de metrekaresi 3 bin TL! Lansman öncesi yüzde 20 satış!

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun ortaklığı ile inşa edilen e Güneşli'de metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun inşaat sektörünün gözde merkezlerinden Güneşli’de hayata geçirdiği Ve Güneşli Projesi lansman öncesi yüzde 20 satışını gerçekleştirdi. Proje, yatay ve çevreci mimarisi nedeniyle kent merkezinde doğal bir yaşamı arzulayan genç yatırımcılardan büyük ilgi gördü!



İstanbul’un ikinci Maslağı olma yolunda ilerleyen Güneşli bölgesi markalı konut projeleriyle her geçen gün değer kazanıyor, sosyal gerekse mimari dönüşümünü sürdürüyor. 

Dikey ve rezidans tipi mimarinin en son örneklerinin yoğunlukta olduğu bölgede hayata geçirilen ‘Ve Güneşli’ Projesi, “doğal ve çevreci yaklaşımı, ‘insanı merkez alan’,  ‘nostaljik değerlerle modern kent yaşamını harmanlayan’ temasıyla genç yatırımcıların ilgi odağı oldu. 


Rezidans konforu yeterli kalmıyor! 

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset mobilya konsorsiyumu tarafından hayata geçirilen  Ve Güneşli projesinin, bölgedeki diğer projelerden mimarisi ile olduğu kadar sunacağı yaşam biçimiyle de ayrıldığını dile getiren Konsorsiyum Sözcüsü Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, dünyada da yükselen yaşam trendinin bu yönde olduğunu belirtti. Fırat, “Son 30 yılda dünyada metropol hayatı rezidans tipi yapılara kaydı. İstanbul’da da son on yılda beyaz yakalı, satın alma gücü orta ve üstü, kariyer planlaması açısından hızlı davranan kesim rezidans tipi yapılara yönelmeye başladı. Ancak bu kez insanlar temizlik, alışveriş, araç temini konularda rahat ederken, kendilerini insandan ve doğadan uzaklaşmış hissettiler. Bu da mimari trendin bir başka yöne kaymasına neden oldu.” dedi. 


Londra, Paris ve New York’tan sonra İstanbul’da 

Plaza çalışanlarının, akşamları da çok katlı cam, metal ağırlıklı binalarda yaşarken kendilerini ofislerinde gibi hissetmeye başladığını dile getiren Fırat, “Avrupa’da başta olmak üzere rezidanslara taşınan insanlar, bu insani sıcaklığın daha fazla yaşandığı, doğayla daha fazla temas içeren yerlerin özlemlerini duyarak mahallelere taşınmaya başladılar. Çünkü gökdelenlerde çalışan insanlar, bir süre sonra evlerine gittiklerin de kendilerini ofislerinde gibi hissetmeye başladılar. Bunun en iyi örneklerinden biri Londra’da yaşandı. Başta kent merkezinde çok katlı binalarda yaşayan satın alma gücü yüksek insanlar, metroyla rahatça birkaç dakikada kent merkezine ulaşabilecekleri Wimbledon gibi sıcak, daha estetik ve daha doğal alanlara taşındılar. Benzer bir örneği Paris hatta New York gibi büyük kentler için de söyleyebiliriz. Artık satın alma gücü nispeten yükselen herkes kent merkezine rahatça ulaşabilecekleri yatay sakin yaşam alanlarını tercih ediyor. Bu Türkiye’de de dünyada da böyle oldu.” diye konuştu.  


Bir ilk gerçekleşiyor!

Ve Güneşli projesinde rezidans konforundan da mahalle sıcaklığından da vazgeçmek istemeyenlerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini dile getiren Ahmet Fırat; “Ve Güneşli rezidans konforuyla, doğal çevreci ve yatay mimarinin ilk örneğini görebileceğimiz bir mahalle konseptini harmanlıyor. Bu projemizin başarıya ulaştığına dair ilk işaretleri de alıyoruz. Lansman öncesi projemizin yüzde 20 oranında satışını gerçekleştirdik. Alıcılarımız da tahmin ettiğimiz gibi genç, kent hayatının konforunu seven ama doğadan ve insani ilişkilerin sıcaklığından kopmak istemeyen yatırımcılar oldu.” dedi. 


Yatırımcıya kar oturumcuya mutluluk sağlıyor 

10, 11, 12 Katlı üç bloktan oluşan projede, 1+0,  1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 214 daire ve ticari ünitelerin bulunduğunu dile getiren Ahmet Fırat, “ Projemizde metrekare fiyatları 3 bin-4 bin 500 TL arasında değişiyor. Anayollara ve havalimanına yakınlığıyla trafikte zaman kaybetmeden kent merkezine ulaşım imkanı tanıyan projemiz Güneşli’nin gülümseyen yüzü olacak. Hızla değerlenen bu bölgede metrekare fiyatlarının en geç iki yıl içinde minimum 5 bin TL civarında olmasını bekliyoruz” diye konuştu. 



Tel: 0212 444 80 83

www.vegunesli.com