25 / 04 / 2024

Luxera Güneşli Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil oldu!

Luxera Güneşli Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil oldu!

Luxera Güneşli Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oldu. Luxera Güneşli'de yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi olunuyor.


Luxera Gayrimenkul, İstanbul’un kentleşme çalışmalarına öncülük ederek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayışla projelerini devam ettiriyor.


İnsan hayatına konfor katacak, çevreye duyarlı, modern kentler kurmayı kendisine vizyon olarak belirliyor.


Bu temel amaçla birlikte ülkemizin planlı kentleşmesinde örnek teşkil eden, iz bırakan projeler gerçekleştirmeye devam eden Luxera Gayrimenkul, konut dışında da pek çok yatırımlara hayat vererek adımlarını dünya markası olma yönünde atıyor.


Verdiği sürede teslim, kaliteli üretim ve satış sonrası hizmetleri, Luxera Gayrimenkul’ü hep zirvede tutarak, gelişen organizasyon yapısı ve ulaşılan performans seviyesi ile kısa bir süre içerisinde, ulusal olduğu kadar, uluslararası platformlarda da önemli yerlere ulaşmayı hedefliyor.


Bu doğrultuda Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Tarihi Konut Kampanyasına destek veren Luxera Gayrimenkul, Güneşli projesi ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 Peşinat ve 60 Ay 0,98 Faiz Oranı ile Bankasız, Kefilsiz konut sahibi yapıyor.


Sınırlı süre ve sayıda satışa sunulan bu tarihi kampanyadan yararlanmak için sizleri satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


 

 


Tel: 0 212 601 01 28 / 0 532 171 70 86 

Web: www.luxeragunesli.com.tr