27 / 04 / 2024

Arnavutköy yeni meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy yeni meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje, ilçe merkezindeki otopark sorununu çözdüğü gibi, yaşam alanlarıyla da büyük ilgi çekecek.


Meydan çalışması bittiğinde Arnavutköy 8 bin 500 metrekarelik dev bir meydana kavuşmuş olacak. 


Yeni cazibe merkezi 

İstanbul'un yakın tarihe kadar "köy" olarak andığı ve piknikçilerin tercih ettiği uzak diyarı Arnavutköy, gelişmeye devam ediyor. Kanalistanbul'un geçeceği güzergahta bulunan, 3. Havalimanının hızla yükseldiği ilçe Yavuz Selim Köprüsü'ne ulaşan otoyolu da sınırlarında barındırıyor. 

Şehir merkezine uzaklığı nedeniyle çarpık yapılaşmadan korunmayı başaran ilçe, dev yatırımların odak noktası olduğu için geleceğin cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. 


Geleceğe hazırlık 

Arnavutköy Belediyesi, ilçenin çarpık yapılaşmaya kurban olmaması için sıkı bir denetim uyguluyor. İmar planlarım, dev projelere göre titizlikle hazırlayan Arnavutköy Belediyesi, ilçeyi geleceğe hazırlamak için de çalışmalarını sürdürüyor. Geleceğe dönük altyapı çalışmalarını hızlandıran Arnavutköy Belediyesi, üst yapı için de önemli projeler geliştiriyor. 


Meydan şantiyesi 

Modern bir şehir inşa etmek için kolları sıvayan Arnavutköy Belediyesi, geçtiğimiz aylarda hafriyat ve zemin çalışmalarım tamamladığı Arnavutköy Meydan ve otopark yapım çalışmasını da hızla sürdürüyor. 


İnşaatı devam eden proje tamamlandığında ilçe merkezi 720 araçlık kapalı otopark ve yaklaşık 8 bin 500 ırı2 nitelikli peyzaj alanları, meydanı, gezinti alanı, parklar, çocuk oy mı alanlarına kavuşmuş olacak. Arnavutköy 'ün önemli projesinin hızla tamamlanması hedefleniyor. 


Proje, ilçe merkezindeki otopark sorununu çözdüğü gibi, yaşam alanlarıyla da büyük ilgi çekecek.



İstanbul Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı