30 / 04 / 2024

Veysel eroğlu kimdir

Kahramanmaraş'ta 52 milyonluk 9 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere geldiği kentte, Kahramanmaraş Valiliği'ni ziyaret etti.

Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı. Bu kapsamda 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirlendi...

Yer altı içme suyu şebekeleri yenilenmeli!

"Türkiye'de 7 yılda bir kuraklık söz konusu." diyen İHA Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Belediye başkanları yer altı içme suyu şebekelerini mutlaka yenilesinler" ifadesini kullandı.

Mesire yerleri orman yangını riskini azaltıyor mu?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınları konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Peki Mesire yerleri orman yangını riskini azaltıyor mu?

Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu. Konya Valisi Muammer Erol'u ziyaret etti. Eroğlu. Konya'ya 153 milyon lira bedele sahip 18 yatırım müjdesi verdi.

İstanbul'un suyunda koku problemi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un içme suyuyla alakalı açıklama yaptı.

İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul 'un içme suyuyla alakalı, "Şu anda Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor.

İstanbul'da su sıkıntısı yaşanmayacak!

Bakanı Eroğlu, Bolu Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında, İstanbul 'da yağmurun etkili olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da su melesi yok, Allah yardım ediyor. Ne zaman ihtiyaç olursa cenabı Allah yağmuru gönderiyor. İstanbul'da su sıkıntısı olmayacak, çektirmeyeceğiz" diye konuştu.

İstanbul'da su sıkıntısı olmayacak!

Veysel Eroğlu, "Şu ana kadar kesinti de olmadı, suyumuz var çok şükür. Nüfusumuz 15 milyona ulaştı ama suyumuz kesilmiyor. Kuraklık var ama bizim çalışmalarımız ve Allah'ın yardımıyla su kesintisi olmuyor" dedi.

Veysel Eroğlu Kars'taki toplu temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son derece stratejik bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu çok güçlü olmaktan, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmekten geçiyor" dedi.

Sapanca Gölü tarihinin en büyük düşüşünü yaşıyor!

SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Göle hem içme suyu hem kontrolsüz endüstriyel kullanım yüklenirse, uzmanların ifadelerine ve bizim tespitlerimize göre telafisi imkansız sıkıntılarla karşı karşıya kalır" dedi.

İstanbul'da susuzluk yaşanacak mı?

Veysel Eroğlu: "Kuraklık için yaptığımız barajlar, göletler, içme suyu tesisleri olmasa çoğu en az 76 şehir susuzdu. Ama Allah'a şükür bu kuraklığa rağmen susuzluk olmayacak diye büyük bir tedbir alıyoruz, almaya devam edeceğiz" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende, orman teşkilatının mensuplarına konuştu.

Veysel Eroğlu, Yılın Bakanı ödülünü kazandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Afyonkarahisar'a Yüksek Hızlı Tren gelecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği'nin düzenlediği programda yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'a güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, yapılan çalışmalar sonucunda kentin çok değiştiğini söyledi...

Veysel Eroğlu: İstanbul'un su sorununu çözdük!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul, İzmir gibi kentlerin içme suyu sıkıntısı bulunmadığını belirterek, "Türkiye'de sıkıntı olabilecek bütün şehirlerin 2040-2050 yılına kadar su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu: Barajlarda 12 milyar metreküp içme suyumuz var!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'deki barajlarda şu anda 12 milyar metreküp suyumuz (içme suyu) var, halbuki Türkiye'nin yıllık kullandığı su miktarı 6 milyar metreküp" dedi...

Veysel Eroğlu: Susuzluğa karşı B planımız var!

Yaz aylarında ortaya çıkabilecek susuzluk sorunu şimdiden tartışma konusu oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, susuzluğa karşı B planları bulunduğunu, gerekirse yer altı su kaynaklarını devreye sokacaklarını bildirdi...

Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye yeni proje müjdesi verdi!

Miting havasında açılışı yapılan AK Parti Seçim Bürosunun açılış programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'dan Osmaniye'ye eli dolu geldiğini belirterek 24 yeni proje müjdesi verdi.

Ormanların yüzde 80'inin tapusu alındı ve tüm ormanlar tapulaştırılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2002-2013 yılları arasında orman ve ağaç varlığının arttığını söyledi. Orman alanını 900 bin hektar artırdıklarını kaydeden Eroğlu, orman varlıklarını korumak için ormanları tapulaştırdıklarını ifade etti...