28 / 04 / 2024

Batışehir satış ofisi

Emlak Konut Batışehir açık artırma!

Emlak Konut Batışehir açık artırma tarihi 13 Aralık 2014 cumartesi günü olarak planlanıyor. İstanbul Bağcılar'da saat 10:00'da başlayacak olan ihale, Batışehir satış ofisinde yapılacak.

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor. İhale tarihi 13 Aralık 2014 cumartesi günü saat 10:00 olarak planlanan Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Batışehir Ege Yapı iletişim!

Batışehir Ege Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında inşa ediliyor.

Ege Yapı Group Batışehir!

Ege Yapı Group Batışehir projesi 900 milyon lira yatırım bedeline sahip. Dairelerin 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler hemen yapılıyor.

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir!

Batışehir projesi "İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor.

Batışehir'de ev alacaklar için yılın fırsatı! 2 bin 297 TL taksitle!

Batışehir'de ev alacaklar için yılın fırsatı kampanyası devam ediyor. Bağcılar Batışehir'de aylık 2 bin 297 TL taksitle konut alınabiliyor...

Batışehir, Emlak Konut finansmanı ile kolay konut alma dönemini başlatıyor!

Batışehir, Emlak Konut finansmanı ile kolay konut alma dönemini başlatıyor. Emlak Konut bünyesinde 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla vade yapılıyor.

Batışehir projesi nerede?

Batışehir projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. Peki Batışehir projesi nerede?

Batışehirliler yaza merhaba dedi!

İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Batışehir, düzenlediği organizasyon ile yaza merhaba dedi. Batışehirlilerin katılımıyla düzenlenen partide çocuklar gönüllerince eğlenirken ev sahipleri de komşularıyla kaynaşma fırsatı yakaladı...

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor! Yaşam başladı!

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor İlk etabında teslimlerin yapıldığı projede yaşam başladı. Proje İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Batışehir İstanbul örnek daire!

Batışehir İstanbul örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Bağcılar Batışehir'de banka kredisi kullanılabiliyor.