23 / 04 / 2024

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir!

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir!

Batışehir projesi "İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor.


"İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir" sloganıyla satış sürecine devam eden Batışehir projei Ege Yapı Group imzası ile Bağcılar'da inşa ediliyor. 


900 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Batışehir projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Proje 3 etap olarak tasarlandı. Proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yan tarafında yükseliyor. 


Toplam 3 bin 226 tane daireden oluşan Batışehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. 


Batışehir projesinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla vade yapılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 225 bin TL ile 1 milyon 822 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Batışehir'de dinlenme terasları, çocuk oyunları, süs havuzları, bisiklet parkuru, basketbol-voleybol-tenis sahası, güneşlenme terasları, koşu parkuru, spor alanları, güvenlik, fitness center, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu mevcut.


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com