26 / 04 / 2024

Batışehir Ege Yapı iletişim!

Batışehir Ege Yapı iletişim!

Batışehir Ege Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında inşa ediliyor.


Batışehir Ege Yapı iletişim bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. Bağcılar'da inşa edilen projede 3 bin 226 tane daire bulunuyor. Proje 900 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Batışehir Ege Yapı'da  stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 


Batışehir Ege Yapı iletişim numarası 444 5 343. Proje hakkında daha detaylı bilgi için bu numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 


Batışehir Ege Yapı projesi Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yan tarafında inşa ediliyor. 


Batışehir Ege Yapı 'da fitness center, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, basketbol-voleybol-tenis sahası, güneşlenme terasları, dinlenme terasları, çocuk oyunları, süs havuzları, bisiklet parkuru, koşu parkuru, spor alanları, güvenlik gibi alanlar bulunuyor. 


Batışehir Ege Yapı iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com