19 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir teslim tarihi!

Nidapark Başakşehir teslim tarihi!

Nidapark Başakşehir teslim tarihi bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Nidapark Başakşehir teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projenin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak. 


Projede 347 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün yeni projesi Nidapark Başakşehir'de ön satışlar başladı. 


5 blok olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede daireler 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında büyüklüklere sahip.


Nidapark Başakşehir fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 496 bin TL'den, 3+1 daireler 661 bin TL'den, 4+1 daireler 858 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Nidapark Başakşehir'de ödemeler yüzde 25 peşinat sonrasında anlaşmalı bankalar İş Bankası ve Türkiye Finans'tan konut kredili olarak yapılıyor.


24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Nidapark Başakşehir projesinde yer alan 48 adet ticari birim daha sonra satışa sunulacak. 


Nidapark Başakşehir'de, bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, bir çok kullanımlı spor sahası (basketbol, voleybol, tenis oynanabilecek), yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, mescit ve abdesthaneler bulunuyor.


Nidapark Başakşehir teslim tarihi


Nidapark Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının Ekim ayı olarak belirlendi. Projede daire fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik gösteriyor.


Nidapark Başakşehir satış ofisi adres; Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler