29 / 03 / 2024

Başakşehir Nidapark fiyatları!

Başakşehir Nidapark fiyatları!

Başakşehir Nidapark fiyatları 2+1'lerde 496 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...


Başakşehir Nidapark fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede daire fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik gösteriyor.


Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir lansmanı 29 Eylül'de yapılacak. Projede daireler 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında büyüklüklere sahip. 


Yüzde 25 peşinat sonrasında anlaşmalı bankalar olan İş Bankası ve Türkiye Finans'tan konut kredili ödeme yapılabilen Nidapark Başakşehir Evleri toplam 347 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşuyor. 


5 blok olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. 


24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Nidapark Başakşehir projesinde yer alan 48 adet ticari birim daha sonra satışa sunulacak. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında yapılacak. 


Nidapark Başakşehir projesinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, bir çok kullanımlı spor sahası (basketbol, voleybol, tenis oynanabilecek), yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, mescit ve abdesthaneler bulunuyor.


Başakşehir Nidapark fiyatları!


Başakşehir Nidapark fiyatları kapsamında 2+1 daireler 496 bin TL'den, 3+1 daireler 661 bin TL'den, 4+1 daireler 858 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Nidapark Başakşehir satış ofisi adres : Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com