29 / 03 / 2024

Nidapark Kayaşehir'de ofislerin ön satışları başlıyor!

Nidapark Kayaşehir'de ofislerin ön satışları başlıyor!

Bölgenin ilk A ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor. Proje, İstanbul’un değeri yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’d yükseliyor...


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut’un 2016 yılı ağustos ayında ‘Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’ ve Şubat 2017’de başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyasına da projeleriyle destek veren Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kampanyaların gayrimenkul sektöründe önemli bir hareketliliğe neden olduğuna dikkat çeken Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu,  iki kampanyanın da katkısıyla bu yılın ilk çeyreğinde tüm projelerinde 1 milyar TL’lik satış gerçekleştirildiğini ifade etti. Özcan Tahincioğlu, önümüzdeki 2 yılda 10 milyar TL’lik 5 projeye imza atacaklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti. “Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz. Yepyeni projelerimizle bu değeri büyütmek için çalışıyor, Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına pek çok fırsatı da değerlendiriyoruz. 2017’nin ilk üç ayında satış ofislerimize 20.000 kişi ziyaret etti.  Çağrı merkezimizi 20 bin kişi aradı. 1 milyar TL’lik satış gerçekleştirdik.”


NİDAPARK KAYAŞEHİR’DE OFİSLER DE ÖN SATIŞA ÇIKIYOR 

İstanbul’un değeri yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de, Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Nidapark Kayaşehir’in, Emlak Konut kampanyasında gösterdiği satış performansıyla bölgenin en çok tercih edilen projesi olduğunu söyleyen Özcan Tahincioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Nidapark Kayaşehir; ulaşım ve alt yapı yatırımlarıyla değerini sürekli artırıyor. Bölgenin ilk A ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.”


3. PALLADIUM AVM, KAYAŞEHİR’DE 

Tahincioğlu'nun başarılı AVM projesi Palladium, İstanbul Ataşehir ve Antakya’nın ardından, Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir’de faaliyet gösterecek. Üçüncü AVM yatırımı olan Palladium AVM projesine ilişkin Özcan Tahincioğlu şunları söyledi:“Tahincioğlu adıyla hayata geçirdiğimiz her proje, bölgesine önemli bir katkı sağlıyor. Son dönemde yıldızı parlayan bölgelerden Başakşehir’in, Palladium AVM ve Nidapark Kayaşehir’le değerini daha da artıracağına inanıyoruz.”


Nidapark Küçükyalı’da Rekor Satış Performansı

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdikleri en yeni projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı’nın Emlak Konut’un başlattığı ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasında ön satışa sunularak ilk günden büyük ilgi gördüğünü ve kampanyada en çok satış yapan proje olduklarını söyledi. Özcan Tahincioğlu “Bu projemiz ile rekor satış performansını yakaladık. Sadece iki ayda 15.000 kişi ağırladık ve 626,4 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdik. Satışa çıktığımız ilk üç günde birinci fazın satışları bitti, hemen ardından projedeki ikinci faz satışa çıktı. Bir yılda yapmayı planladığımız satışı birkaç günde gerçekleştirdik. Sektör olarak böyle güçlü birlikteliklerin ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynadığına inanıyoruz.” dedi.


ŞEHRİN MERKEZİNDE YEPYENİ BİR PROJE: NİDAPARK BOMONTİ

Yılın ikinci çeyreğinde ön satışa çıkmaya hazırlanan Nidapark Bomonti projesi ile ilgili de bilgi veren Özcan Tahincioğlu “İstanbul’un tam kalbinde bulunan Nidapark Bomonti; konut, ofis, meydan ve dükkânlardan oluşan karma bir proje. Yakında ön satışa çıkacak Nidapark Bomonti’de boğaz manzaralı daireler, teras evler, A ofisler, geniş sosyal alanlar, bölgenin ilk ve tek şehir meydanının yanı sıra cadde dükkânları da yer alacak.” dedi.


Konuttaki muhteşem fırsatlar caddeye geliyor

Kentsel dönüşümde önemli projeleri hayata geçiren ve Tahincioğlu’nun bir iştiraki olan Nidapark A.Ş., lokasyonu itibari ile İstanbul’un cazibe noktalarından biri olan Bağdat Caddesi’nde Türk Lirası’na 60 aya sıfır vade farkı ve 120 aya %0,45 vade farkı ile ev sahibi olma imkânı sunacağı yeni kampanyası ile büyük ilgi toplamayı hedefliyor.



Web: http://www.nidaparkkayasehir.com/


Star



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler