27 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir iletişim!

Nidakule Ataşehir iletişim!

Nidakule Ataşehir iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan projede ofislerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Nidakule Ataşehir iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim. 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükselen Nidakule Ataşehir projesinde satışlar başladı. A Plus Ofis projesi olarak tanıtılan projede 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu yer alıyor.


6 bin 200 metrekarelik bir teras bahçesi yer alacağı Nidakule Ataşehir projesi 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza, dükkanların bulunduğu podyumdan oluşacak. Projenin satışa çıkan etabı "Kuzey" olarak isimlendirildi. 


Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. projede ofislerin metrekare fiyatları ise 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Yatay ve dikey çalışma alanlarıyla kurulan modüler yapı tasarlanan Nidakule Ataşehir projesinin mimari tasarımını Swanke Hayden Connell Architects yapıyor. Projede  jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi yer alıyor. 


Nidakule Ataşehir nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com