04 / 05 / 2024

Nidakule Ataşehir satış fiyatları

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı 2016 Haziran olduğu belirlendi. Projede ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlayarak yükseliyor...

Nida Kule Ataşehir Kuzey Projesi!

Nida Kule Ataşehir Kuzey Projesi 'nde ofislerin alanları ise 35 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Nidakule Ataşehir ofis fiyatları!

Nidakule Ataşehir ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonunun yer aldığı projede ofislerin alanları 135 metrekareden başlıyor, 1.150 metrekareye kadar ulaşıyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi kapsamında satışlar metrekare birimi üzerinden gerçekleşiyor. Proje yer alan ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.

Nidakule Ataşehir iletişim!

Nidakule Ataşehir iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan projede ofislerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde satışlar başladı!

Tahincioğlu, ‘Nidakule Ataşehir’i satışa sundu. Özcan Tahincioğlu, " Şimdiye kadar projelerimiz bugüne kadar lansman fiyatını ikiye katladı. Burada da benzer bir performans bekliyorum " dedi...