19 / 04 / 2024

Mon Reve Eyüp ne zaman teslim?

Mon Reve Eyüp ne zaman teslim?

'İstanbul'un göbeği, Eyüp'ün göz bebeği!' sloganı ile satış toplantısının Titanic Business Hotel'de bugün gerçekleştiği Mon Reve projesi İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor. Mon Reve Eyüp ne zaman teslim?


Mon Reve Eyüp ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 116 dairenin yer aldığı Mon Reve projesinde satış toplantısı bugün Titanic Business Hotel'de yapıldı. 


Daire seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Mon Reve projesi 3 blok halinde İstanbul Eyüp'te yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 136 metrekare ile 536 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Mon Reve Eyüp ne zaman teslim?


'İstanbul'un göbeği, Eyüp'ün göz bebeği!' sloganı ile görücüye çıkan Mon Reve'nin konum olarak metrobüse ve Haliç'e, Sağmalcılar metro istasyonu, tramvay, E5 otoyoluna ulaşım kolaylığı bulunuyor.


Ortak yaşam alanları arasında hamam, kamelyalar, sauna, kadın erkek ayrı yüzme havuzları, buhar odası, açık hava spor alanı ve kapalı otoparkın yer aldığı proje 37 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Mon Reve Eyüp ödeme koşulları:

Yüzde 25 peşin ödemede 120 aya varan taksit ya da yüzde 25, ya da yüzde 50 peşin ödemede vade farksız proje teslimine kadar olan farklı ödeme imkanları mevcut.


Mon Reve Eyüp ne zaman teslim?

Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Fiyatların 620 bin TL'den başladığı Mon Reve projesinde detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Mon Reve Eyüp iletişim

Tel: 0212 507 76 77

Web: www.monreveeyup.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com