02 / 05 / 2024

Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?

Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?

Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığı ile yükselen Mon Reve Eyüp projesi 37 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki 3 bloktan meydana gelen Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?


Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 37 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mon Reve Eyüp'ün satış toplantısı Titanic Business Hotel'de bugün yapıldı. İstanbul Eyüp'te yükselecek projede dairelerin alanları 136 metrekare ile 536 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Toplamda 116 daireden meydana gelen proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Mon Reve Eyüp projesinde 6 bin metrekarelik alanda da cadde dükkanları yer alıyor. 


Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?


'İstanbul'un göbeği, Eyüp'ün göz bebeği!' sloganıyla tanıtılan Mon Reve Eyüp projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 


Konum olarak Mon Reve projesi Sağmalcılar metro istasyonu, tramvay, metrobüse ve Haliç'e, E5 otoyoluna yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Bin 500 metrekare sosyal tesis alanına sahip Mon Reve projesinde kadın erkek ayrı yüzme  havuzları, buhar odası, hamam, kamelyalar, sauna, açık hava spor alanı ve kapalı otopark mevcut.


Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?


Mon Reve Eyüp fiyatları ne kadar?

Daire fiyatlarının 620 bin TL'den başladığı Mon Reve projesinde Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığı imzası yer alıyor. 


Ödeme planı kapsamında Mon Reve'de yüzde 25 peşinatla 120 aya varan taksit ya da yüzde 25 veya yüzde 50 peşinatla vade farksız proje teslimine kadar olan farklı ödeme seçenekleri yatırımcılara sunuluyor.


Monreve Eyüp iletişim

Tel: 0212 507 76 77

Web: www.monreveeyup.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com