02 / 05 / 2024

Mon Reve Eyüp ödeme planı!

Mon Reve Eyüp ödeme planı!

37 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje İstanbul Eyüp'te hayata geçiriliyor. Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. İşte Mon Reve Eyüp ödeme planı...


Mon Reve Eyüp ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mon Reve projesinde toplamda 116 daire yer alıyor. 


İstanbul Eyüp'te 3 bloktan meydana gelen Mon Reve projesinde dairelerin alanları 136 metrekareden başlayarak 536 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Satış toplantısının Titanic Business Hotel'de bugün gerçekleştiği Mon Reve projesi 'İstanbul'un göbeği, Eyüp'ün göz bebeği!' sloganıyla tanıtılıyor. 


Sosyal alanlarına bin 500 metrekare ayrılan projede buhar odası, hamam, kamelyalar, sauna, kadın erkek ayrı yüzme  havuzları, kapalı otopark ve açık hava spor alanı mevcut.


Mon Reve projesinin ulaşım açısından ise metrobüse ve Haliç'e, Sağmalcılar metro istasyonu, tramvay, E5 otoyoluna erişim kolaylığı bulunuyor. 


Mon Reve Eyüp ödeme planı!


Mon Reve Eyüp ödeme planı!

Yüzde 25 peşinatla 120 aya varan taksit ya da yüzde 25,

Veya yüzde 50 peşinatla vade farksız proje teslimine kadar olan farklı ödeme seçenekleri alıcılara sunuluyor. 


Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla yükselen Mon Reve Eyüp'te daire fiyatları ise 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 37 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Mon Reve Eyüp iletişim

Tel: 0212 507 76 77

Web: www.monreveeyup.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com