26 / 04 / 2024

Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim?

 Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim?

Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Kasım ayı cevabı veriliyor. Projede fiyatlar bin TL'den başlıyor....


Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul'un Başakşehir ilçesinin Bahçeşehir bölgesinde konumlandırılan Dumankaya Hi-Fit projesi 2 kule halinde yükseliyor. Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


Satışların 16 Nisan itibari ile başladığı Dumankaya Hi-Fit projesinde stüdyo, 1 oda salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 200 milyon lira yatım bedeline sahip olan Dumankaya Hi-Fit projesinde yüzde 1 KDV imkanı uygulanıyor.


 Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim?


 Hi-Fit Dumankaya ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 Kasım ayı cevabı veriliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit fiyat listesi kapsamında konutlar lansmana özel 99 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde konutların net alanları 25,08 metrekare ile 92,03 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 610 dairenin yer aldığı Dumankaya Hi-Fit Evlerinde 72 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit nerede?

Dumankaya Hi-Fit adres (Satış ofisi): Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Dumankaya Hi-Fit iletişim:

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankayahifit.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com