26 / 04 / 2024

Demir Country kampanya!

Demir Country kampanya!

Demir Country kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1.160 daire ve 77 adet ticari birim bulunuyor.


Demir Country projesi 44 bin 426 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 25 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daireler bulunuyor.  


İstanbul Yakuplu'da inşa edilen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla ödeme planını kendi bütçesine göre şekillendirebiliyor. 

 


Demir Country kampanya!

2020 yılında teslim edilecek Demir Country projesinde kampanyaya göre yüzde 10 peşinat veriliyor. Yatırımcılar, 30 aylık taksit miktarını kendileri belirleyebiliyor. 30 ayın sonunda kalan ödeme kredi çekerek ya da peşin ödeyerek tamamlanıyor. 



E-5 ve E-6’ya birkaç dakika uzaklıkta bulunan Demir Country projesinde alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, doğal yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, jeneratör mevcut. 




Tel: 444 2 116     

Web: http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com