26 / 04 / 2024

Çukurova Balkon satılık daire!

Çukurova Balkon satılık daire!

Çukurova Balkon satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje Çukurova Gayrimenkul'ün bünyesinde bulunan Kent Yapı imzası taşıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede dairelerin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Çukurova Balkon satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


2 blok halinde yükselen Çukurova Balkon projesinde toplamda 244 daire bulunuyor. 7 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede dairelerin 24 ayda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Çukurova Gayrimenkul'ün bünyesinde bulunan Kent Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satış süreci devam ediyor ve ön talepler toplanıyor. 


Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Yüzde 1'i peşin olarak ödendikten sonra ara ödeme yapılarak konut sahibi olunuyor. 


Çukurova Balkon projesinde spor alanları, fitness, sauna, kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Projede Çukurova Balkon satılık daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. 



Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com