28 / 04 / 2024

Çukurova Balkon satılık daire

Çukurova Balkon'da peşin alımlarda 100 bin TL indirim!

SON Grup tarafından Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon projesinde 60 farklı 2+1 daire seçeneği bulunuyor. 111 ila 160 metrekare arasında değişen 2+1 evler 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çukurova Balkon karlı bir yatırım sağlıyor!

Yüksek prim oranı ile konut sahiplerinin ve yatırımcılarının yüzünü güldüren Çukurova Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yenilikçi, çevreci ve müşteri odaklı bir yaklaşımla hem keyifli ve kaliteli yaşam alanları hem de kârlı yatırım fırsatları sunduklarını ifade etti.

Çukurova Balkon'da ek ödeme olmaksızın kişiye özel tasarımlar!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor...

Çukurova Balkon Projesi'nde yüzde 35 oranında satış gerçekleşti!

Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla hayata geçirdiği Çukurova Balkon'un satışları, mayıs sonu yapılan lansmanın ardından kısa sürede yüzde 35'e ulaştı...

Çukurova Balkon satılık daire!

Çukurova Balkon satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje Çukurova Gayrimenkul'ün bünyesinde bulunan Kent Yapı imzası taşıyor.