27 / 04 / 2024

Axis İstanbul'da 72 ay vade ve yüzde 10 indirim!

 Axis İstanbul'da 72 ay vade ve yüzde 10 indirim!

Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı Axis İstanbul projesinde ofisler satışa çıktı. Projede fiyatlar 349 bin dolardan başlayarak yükseliyor...


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul'un Edirnekapı bölgesinde konumlandırılıyor. AVM ve ofislerden meydana gelen Axis İstanbul projesi 7 katlı yatay blok halinde yükseliyor.


195 adet ofisten meydana gelen Axis İstanbul Edirnekapı'da lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul projesinde ofisler satılacak, dükkanla ise kiraya verilecek.


Axis İstanbul projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca 2 bin 400 metrekare ile 10 bin metrekare arsasında değişen birleştirilebilir ofislerde yer alıyor.


Sur Yapı Axis İstanbul projesi "Geleceğin ofisleri, Axis İstanbul'da" sloganıyla tanıtılıyor. Axis İstanbul fiyat listesi 349 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Projede teslimler 30 Ağustos 2016'da gerçekleşecek.


Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 72 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Proje lokasyon olarak metrobüse 600 metre uzaklıkta, metro ise projenin hemen önünden geçiyor.


Axis İstanbul ödeme planı:


- Tutarın yüzde 50'si peşinat olarak verildikten sonra, kalanı 36 aya kadar firma bünyesinde taksitlendirilebiliyor.

- Ofis bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra, kalan tutar 0,84 faiz oranı ile 72 aya kadar vadelendirilebiliyor. 


Axis İstanbul projesinde neler var?


- Axis İstanbul AVM

- Sinema salonları

- Restoran ve kafeler

- Kat bahçeleri

- Toplantı salonları

- Print Center

- Hobi ve oyun odası

- Kargo-posta dağıtım odası

- Yeni nesil sessiz çalışma odaları

- Fitness center

- Geniş lobby alanı

- IT hizmeti

- Oturma terasları

- Çok amaçlı salonlar

 - Arşiv odası

- Concierge ve vale hizmeti


Axis İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: http://www.suryapi.com.tr/axisistanbul/

Safiye ŞİMŞAK/Konutimes.com