09 / 05 / 2024

ViaPort Luxury projesi Kurtköy'de yükseliyor!

 ViaPort Luxury projesi Kurtköy'de yükseliyor!

5 blok halinde yükselen ViaPort Luxury projesi Nisan ayına kadar satışa çıkacak. Kurtköy ViaPort Luxury Evlerinde ayrıca ofis ve ticari alanlarda yer alacak...


İstanbul'un Kurtköy bölgesinde konumlandırılan  Viaport Luxury projesi Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 5 blok halinde yükselen Viaport Luxury Kurtköy projesinin Nisan ayına kadar satışa çıkarılması planlanıyor. 


32 bin 530 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçirilen  Viaport Luxury Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında yükselen Viaport Luxury projesinde ayrıca ticaret alanları ve ofisler olacak.


Kurtköy Viaport Luxury projesi 83 adet ticari birim, 368 adet konut ve 786 adet ofisten meydana geliyor. Viaport Luxury Evlerinde yer alan 5 bloğun, 3'ü ofisler için geriye kalan 2'si ise konutlar için ayrıldı.


Viaport Luxury satış ofisi ile 0216 696 10 01 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz. Viaport Luxury projesinin sosyal alanları arasında, yürüyüş yolları, fitness merkezi, dinlenme alanları, spa merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Kurtköy Viaport Luxury projesi Viaport AVM'ye 4 kilometre, E-5 ve denizyolu ulaşımına 10 dakika ve TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor.


Viaport Luxury resimleri:


 ViaPort Luxury projesi Kurtköy


 ViaPort Luxury projesi Kurtköy


ViaPort Luxury projesi Kurtköy


ViaPort Luxury projesi Kurtköy


ViaPort Luxury projesi Kurtköy



Viaport Luxury iletişim: 

Tel : 0 216 696 10 01

Web: http://gursoygrup.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı