28 / 03 / 2024

Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme imkanı!

 Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme imkanı!

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Evliya Çelebi projesinde fiyatlar 247 bin liradan başlıyor. 3 blokta 138 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla'da yükseliyor.


Tuzla Evliya Çelebi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları dizayn edildi.



Tuzla Evliya Çelebi projesinde fiyatlar 1+1'lerde 247 bin liradan başlıyor. Kişiye özel ödeme planı sağlanan projede 3 blokta 138 adet daire tasarlandı. 


Satya Yapı Tuzla Evliya Çelebi projesi konum olarak E5 Viaport Marina, İDO, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca proje Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğü ve tamamlanacak olan metro durağına çok yakın mesafede yer alıyor. 



4200 metrekarelik arsa alanına sahip projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, hobi odası, fitness center ve barbekü alanı mevcut.



 Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme imkanı!



Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Web: www.satyatuzla.com

Tel: 444 96 42

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com