24 / 04 / 2024

Satya Evliya Çelebi Tuzla lokasyon!

 Satya Evliya Çelebi Tuzla lokasyon!

Satya Evliya Çelebi Tuzla lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 blokta 138 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor.


Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.


Fiyatların 247 bin TL'den başladığı Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal alana sahip projede yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, barbekü alanı ve fitness center mevcut.


3 blokta 138 daireden oluşan Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla lokasyon!

Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi konum olarak Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı,  İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi, E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 




Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim: 

Tel: 444 96 42 

Web: www.satyatuzla.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com